Køb af PC: få vejledning på et sprog, du kan forstå

Køb PC og IT-udstyr i butik

Gør teknisk sprog, forkortelser og fagudtryk dig usikker og forvirret, når der skal handles ny pc eller it-udstyr? Bare rolig – hos os behøver du ikke at blive nervøs!

i5, i7… MB, GB… Mbps, ipm og alle de andre forkortelser. Helt ærligt det bliver hurtigt lidt for meget, ikke? Hos Din Lokale IT-Partner kan du trygt lade os om at kende til forkortelser og fagudtryk, og i stedet stole på, at vi giver dig kyndig vejledning på et sprog, du kan forstå, når du køber en computer eller andet it-udstyr hos os.

For nogle falder tekniske forkortelser og fagsprog ganske naturligt. For andre giver det absolut ingen mening, og så bliver det hurtigt en jungle at købe ny bærbar PC, netværksgrej eller printer. Men det er netop her, vi hos Din Lokale IT-partner kan træde til som vejvisere, og hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr til dine behov. Vi forstår teknikken og vi forstår behov, og så snakker vi i øvrigt et helt almindelig og forståeligt dansk. Du behøver altså ikke at være nogen teknisk guru for at handle hos os. Hvis du bare fortæller os lidt om dine vaner og behov, skal vi nok stå for oversættelsen til alle de tekniske forkortelser, og sammen finde en computer, printer eller netværksudstyr, som passer til lige præcis dig.

Vi gør IT nemt for dig

Det der adskiller os fra mange andre er, at vi altid forsøger at møde vores kunder i øjenhøjde og på deres hjemmebane. Vil du gerne snakke tal og forkortelser, gør vi naturligvis gerne det. Vil du helst være fri, så hjælper vi med forståelsen og de svære tekniske valg, som du måtte møde. For os er det vigtigste at IT skal være nemt for dig – uanset hvilket teknisk niveau, du er på. Snak derfor trygt med os omkring dit nye indkøb. Vi har årtiers erfaring i at hjælpe både private og virksomheder med at vælge computere eller it-udstyr til alle tænkelige behov, og skal også nok finde det rigtige udstyr til dine behov.

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste PC? Så kontakt os lige her!

Hvem er Din Lokale IT-Partner: Danmarks største og ældste IT-kæde

Kort og godt: CBC – Din Lokale IT-Partner er Danmarks største og ældste kæde af IT-forhandlere. Vi har eksisteret i over 25 år, og har over 70 forretninger fordelt over hele Danmark. Vi er derfor altid tæt på dig, både i de større og mindre byer. Vores butikker er tilmed selvstændige og lokal-ejede, så du altid kan stole på at få kyndig og lokal betjening fra folk, som har været en del af det lokale erhvervsliv i årevis.

Hos os får du den rigtige vejledning til at træffe det rigtige valg, og hos os er en aftale altid en aftale. Vi går langt for at være din foretrukne IT-Partner.

 

Er du også træt af bøvl? IT skal være problemfrit!

Vi har et mål med vores tilstedeværelse, og det er at gøre IT nemt og anvendeligt for dig. Om du søger en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation er faktisk ligegyldigt. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit, og opstår der problemer, skal de naturligvis afhjælpes.  Vi tør godt stå ved, at service er vores levebrød, og hos os får du den forståelige vejledning og hjælp, vi godt ved, det kan være svært at finde andre steder.

Vil du vide mere? Så læs mere her. Og husk at vi også som nogle af de eneste stadig har eget værksted i vores butikker og gerne hjælper med reparationer og opgraderinger til en fair pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.