Hvad er netværksopsætning?

Når du skal have mulighed for at få internet i din bolig eller på din arbejdsplads, skal du som det første vælge den internetudbyder, som du ønsker internetforbindelse fra. Når du har gjort dette, sender de dig formentligt et modem, som er en boks, der gør dig i stand til at koble dig på deres internetforbindelse. For at få et trådløst netværk, skal dit tilsendte modem kobles sammen med en router. Da alle routere ikke er ens og ikke alle hjem eller arbejdspladser stiller samme krav til styrken og typen af routeren, skal dette gøres på forskellige måder, hvilket vi har indgående kendskab til.

Opsætning af trådløst netværk

Det er ikke til at komme udenom, at internettet er en af de teknologier, som er vigtigst i vores hverdag og i vores arbejdsdag. Det er blevet en fast og integreret del af vores dagligdag, og vi bruger det både til afslapning i form af streaming og spil, i vores arbejdsdag, og til praktiske foranstaltninger såsom betaling af regninger. Hvis internettet ikke kører som det skal, er det frustrerende. Men helt rolig – vi hjælper dig med trådløs router opsætning!

Vi opsætter alle typer routere

Der findes efterhånden rigtig mange udbydere af internet med hver deres type router. Selvom de for det meste minder om hinanden, er der både små og store forskelle, som du skal være opmærksom på, når du sætter dem op. Oplever du udfordringer, hjælper vi dig hellere end gerne med netværksopsætningen. Det gælder uanset om det er kabel eller trådløst, og uanset størrelsen af dit behov – vi kan klare det hele!

Find dit nye netværksudstyr i vores webshop

Vi udfører router opsætning for private og erhverv

Ligesom en god internetforbindelse er vigtig at have i hjemmet, er det endnu mere vigtigt at have det på arbejdspladsen. Mange virksomheder, store som små, er afhængige af internettet for at kunne udføre deres arbejde. En god, hurtig og stabil internetforbindelse er derfor et must for både virksomheder og private.

Selvom der i dag findes mange muligheder for at få godt og stabilt internet, er der desværre stadig mange, som bøvler med et langsomt eller dårligt internet, hvilket derhjemme fører til irritation men på arbejdspladsen også nemt kan føre til arbejdstab.

Hvis det er tilfældet for dig eller din virksomhed, hjælper vi gerne med opsætning af netværk, så du får det optimale ud af dit internet både derhjemme og på arbejdspladsen.

Skal vi hjælpe dig med netværksopsætning?

Hvis du har brug for hjælp til opsætning af trådløst netværk, er vi blot et opkald eller en mail væk. Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig med at få godt og ordentligt internet. Vi står til rådighed til netværksopsætning i hele landet, og vores eksperter venter blot på, at du ringer efter hjælp.

Internet skal være en fornøjelse af have – så kontakt os hellere i dag end i morgen, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig med at få hurtigt og godt internet.