Det kan være frustrerende ikke at være verdensmester i IT, når teknikken driller. Men der er heldigvis aldrig grund til panik, for det er nemmere at få hjælp, end du tror. Vælger du at søge computerhjælp ved Din Lokale IT-Partner, er hjælpen altid tæt på.

Vi har vi stor erfaring med at rådgive og hjælpe seniorer med computere og andet IT-udstyr så som printere, trådløst netværk med mere. På tryg og forsvarlig vis. I et sprog som du forstår. Det kan være alt fra support vedrørende programmer og brug af computeren til opsætning af netværk eller ny printer hjemme hos dig.

Vi hjælper dig med de fleste computerproblemer

Vi kan også hjælpe dig med opsætning af kamera og mikrofon, så du kan holde kontakt med familie og venner via videomøder eller sociale medier.  Mulighederne er mange, når det kommer til IT og uanset opgaven, står vi klar til at hjælpe.

Landsdækkende computerhjælp til ældre – og alle andre

Vi har butikker i stort set hele Danmark – både i større byer som København, Aalborg og Odense, men også i provinsen og de mindre byer – og vi er derfor sjældent langt væk, når behovet for IT-hjælp opstår. Hos os er din PC og IT-udstyr i trygge hænder, og vi slipper det ikke før alting virker, som det skal.

Hjælp til computer: Vi tilbyder blandt andet

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 Ja, det er et godt spørgsmål: Hvad tilbyder vi inden for pc hjælp og it hjælp? Uanset om du er på udkig efter en ny computer eller har udfordringer med den nuværende, er vi her for at guide dig. Vores team står klar til at rådgive, så du får det udstyr, der passer dig bedst.

Hvis teknikken driller, tilbyder vi effektiv hjælp til computer, både i vores værksted og hjemme hos dig, hvis det er besværligt for dig at komme ud. Vi har en særlig passion for at yde it hjælp til private, især med hensyn til de ældres behov. Udover dette tilbyder vi faktisk stort set alt, du kan forestille dig.

Send os et par ord om dine problemer via formularen nedenfor, så kontakter vi dig med et løsningsforslag.

Du kan også sende os en mail på [email protected] eller ringe på 76 20 79 00 og få oplyst nærmeste forhandler.