Erhverv: Nedetid koster dyrt – spar penge med en driftsaftale

Vidste du, at du med en fast månedlig investering i IT-support kan spare firmaet for tusindvis af kroner og en masse arbejde? Nej? Så læs videre her og bliv klogere på en af de bedste investeringer, dit firma måske går glip af.

Mange store udgifter til erhvervs IT kan helt undgås!

Vidste du, at de største udgifter til IT ikke skal tilskrives indkøb eller opsætning af IT-systemer? Nej, de opstår faktisk i forbindelse med oprydning, sikring og genetablering når etablerede IT-systemer bryder sammen eller udsættes for hackerangreb.

IT problemer og frustration

IT-nedbrud kan lamme både store og små virksomheder

 

Nedbrud og angreb er enormt bekostelige fordi de ikke blot resulterer i nedetid og tab af data, men også hindrer os i at passe vores arbejde optimalt indtil systemerne fungerer igen. Vi går glip af kundehenvendelser og nye muligheder, vi arbejder langsommere uden vores vante værktøjer og administration, bogføring, fakturering og andre elektroniske processer kan gå helt i stå. Om man har et større eller mindre firma gør i denne forbindelse ikke så meget. Et angreb er et angreb, et nedbrud et nedbrud, og det koster desværre kassen, for store som for små.

Værst er dog, at disse kæmpe udgifter ofte kunne være undgået. Langt de fleste alvorlige nedbrud sker nemlig i forbindelse computere, software og it-løsninger som er dårligt vedligeholdt, dårligt overvågede eller dårligt sikrede i forhold til backup.

 

Med en driftsaftale sikrer du dine IT-systemer mod nedbrud og hackerangreb

Der kan være mange grunde til at IT-systemer ikke vedligeholdes. Måske tænker vi ikke over det i hverdagen, måske ved vi ikke hvordan vi griber opgaven an, måske har vi andre prioriteter. Forklaringerne er mange, men det kan koste dyrt ikke at have styr på firmaets IT. Det er her en IT–driftsaftale kan vise sig en rigtig god investering for virksomheder af alle størrelser.

Hvis du afsætter et mindre månedligt beløb til overvågning og opdatering af dine IT-systemer samt en sikker backup-løsning, kan vi sørge for, at dine systemer er opdaterede, velfungerende og sikret mod kendte trusler – og at du har en nødplan, hvis uheldet alligevel skulle være ude. Vi tager så at sige slæbet, så du kan sove roligt med vished om, at du godt beskyttet mod hændelige uheld og tusindvis af ondsindede mennesker, som målrettet angriber åbne systemer med henblik på at ødelægge eller stjæle data.

IT til private og erhverv

Med en driftsaftale kan du på den lange bane ende med at spare stort på virksomhedens IT-budget

 

Og ja, vi kan da hurtigt blive enig om, at det lyder ulogisk, at man kan spare penge med en fast månedlig udgift. Du kan dog roligt tro os når vi siger, at arbejdet med at rydde op og genskabe data efter et nedbrud eller angreb hurtigt kan blive mange tusinde kroner dyrere end den udgift, du ville have betalt for vedligeholdelse og opdatering.

Du skal derfor se det som en forsikring: en mindre månedlig udgift, som du kan budgettere med – betalt for at undgå større uforudsete udgifter, som hurtigt kan vælte budgettet. Vi synes det giver rigtig god mening, men valget er naturligvis dit eget. Vi håber dog du vil tage en gratis og uforpligtende snak med Din Lokale IT-Partner om risikoen ved ikke at vedligeholde IT-systemer, om den reelle pris hvis uheldet er ude og et bud på, hvordan vi for relativt små penge kan minimere risikoen for angreb, nedbrud eller datatab.

Så kan du tage en informeret beslutning, og hvis du ønsker det, skal du naturligvis være mere end velkommen blandt vores tusindvis af tilfredse kunder over hele landet.

 

Find din lokale IT-Partner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *