Nedetid koster dyrt – Spar penge med en IT driftsaftale til firmaet

Vidste du, at en fast månedlig investering i IT-support kan spare firmaet for tusindvis af kroner og en masse arbejde? Nej? Så læs videre og bliv klogere på hvorfor en IT driftsaftale er en af de bedste investeringer, dit firma måske går glip af.

 

Mange af firmaets store udgifter til IT kan helt undgås

Vidste du, at de største udgifter til IT ikke skyldes indkøb eller opsætning af IT-systemer? De opstår faktisk i forbindelse med oprydning, sikring og genetablering når etablerede IT-systemer bryder sammen eller udsættes for hackerangreb.

 

IT problemer og frustration

IT-nedbrud kan lamme både store og små virksomheder

 

IT nedbrud er enormt bekostelige fordi de ikke blot resulterer i nedetid og tab af data, men også hindrer os i at passe vores arbejde optimalt indtil systemerne fungerer igen. Vi går glip af kundehenvendelser og nye muligheder, vi arbejder langsommere uden vores vante værktøjer og bogføring, fakturering samt andre elektroniske processer kan gå helt i stå. Om man er et større eller mindre firma gør i denne forbindelse ikke så meget. Et nedbrud et nedbrud, og det koster desværre kassen, for store som for små.

Værst er dog, at disse udgifter helt kunne være undgået. Langt de fleste alvorlige nedbrud sker nemlig grundet computere, software og it-løsninger som er dårligt vedligeholdt, dårligt overvågede eller dårligt sikrede i forhold til backup.

 

Med en driftsaftale sikrer du dine IT-systemer mod nedbrud og hackerangreb

Der kan være mange grunde til at IT-systemer ikke vedligeholdes. Måske tænker vi ikke over det i hverdagen, måske ved vi ikke hvordan vi griber opgaven an, måske har vi andre prioriteter. Forklaringerne er mange, men det kan koste dyrt ikke at have styr på firmaets IT. Det er her en IT–driftsaftale kan være en rigtig god investering for virksomheder af alle størrelser.

Hvis du afsætter et mindre månedligt beløb til overvågning og vedligehold af dine IT-systemer samt en sikker backup-løsning, kan vi sørge for, at dine systemer er opdaterede, velfungerende og sikret mod kendte trusler – og at du har en nødplan, hvis uheldet alligevel skulle være ude. Vi tager så at sige slæbet, så du kan sove roligt med vished om, at du godt beskyttet mod hændelige uheld og ondsindede mennesker, som målrettet angriber åbne systemer med henblik på at ødelægge eller stjæle data.

 

IT til private og erhverv

Med en driftsaftale kan du på den lange bane spare stort på virksomhedens IT-budget

 

Og ja, det kan lyder ulogisk, at man kan spare penge med en fast månedlig udgift. Du kan dog roligt tro os når vi siger, at arbejdet med at rydde op og genskabe data efter et nedbrud hurtigt kan blive mange tusinde kroner dyrere end den udgift, du ville have betalt for vedligeholdelse og opdatering.

Du skal derfor se det som en forsikring: en mindre månedlig udgift, som du kan budgettere med, betalt for at undgå større uforudsete udgifter, som hurtigt kan vælte budgettet. For os giver det mening, og vi tager gerne en gratis og uforpligtende snak om risikoen ved ikke at vedligeholde IT-systemer og hvordan vi for et mindre beløb kan holde din drift opdateret og minimere risikoen for angreb, nedbrud eller datatab.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du skal naturligvis være mere end velkommen blandt vores tusindvis af tilfredse kunder over hele landet.