Vi er Danmarks ældste og største IT-indkøbssamarbejde

CBC IT har i knap 30 år arbejdet målrettet for at skabe bedre priser og forhold for selvstændige IT-forhandlere i Danmark – og på at udvikle værktøjer til prissammenligning og indkøb på tværs af det danske og europæiske distributørnetværk.

På den måde har vi skabt et stærkt netværk af over 70 lokale IT-forretninger, som nyder godt af fælles pris-, bonus- og partneraftaler. Vi samarbejder og henviser på tværs af kommunegrænser efter parolen: Sammen er vi stærkere!

… Og vi vil gerne have dig med om bord!

Vi kan tilbyde dig

En nemmerer hverdag og en bedre bundlinje igennem vores mange fordele og værktøjer for medlemmer:

 

Fordelagtige priser og bonusaftaler

Vi sikrer vores medlemmer de bedst mulige priser – uden kamp – og fordelagtige bonusaftaler, som administreres og udbetales løbende fra vores hovedkontor.

 

Netværk og samarbejde

Vi kan ikke alle være eksperter i alt. CBC IT tilbyder dig et stærkt netværk af kolleger og leverandører, som kan hjælpe dig når opgaverne bliver for store eller for komplicerede.

 

Unikt indkøbssystem

Spar timevis på indkøb med vores indkøbssystem, som samler priser og lagerstatus fra samtlige leverandører, og gør det nemt at sammenligne priser og lægge ordrer på tværs af systemer.

 

Marketing- og Backoffice-opgaver

Billig online markedsføring, coaching i salg og ledelse, rådgivning omkring GDPR, bonusafregning og hjælp ved tvister er blot nogle af de ting, vi hjælper vores medlemmer med i hverdagen.

Det siger vores medlemmer…

Et medlemsskab af CBC IT har mange økonomiske og bløde fordele, her er et par eksempler fra vores medlemmer:

Jan Spure, TimeComputer A/S, Hvidovre:

“Generelt har CBC været gode til at hjælpe os med at følge med markedet. CBC har fået gode aftaler, som gjorde at vi kunne være med. Blandt andet på Office 365 og overvågningssystemer i skyen.”

Jan Grye Pedersen, Boresko A/S, Roskilde:

“CBC er jo først og fremmest en indkøbsforening, men næst-vigtigste værdi for mig som CBC-medlem er de bløde værdier som åbne, ærlige møder og gode snakke med kolleger.”

Jan Sørensen, Kontor Syd A/S, Sønderborg :(Bestyrelsesformand, CBC)

CBC gør det muligt for selvstændige forhandlere at være konkurrencedygtig med kapitalkæderne – og tilbyde slutkunderne et lokalt, troværdigt alternativ med fokus på service, vejledning og support.”

Partneraftaler

Som medlem af CBC IT bliver du automatisk Lenovo Platinum Partner og HP Gold Partner.Du får også mulighed for at indkøbe Surface Pro produkter igennem CBC’s paraplyaftale med Microsoft.

Få mere at vide

Kurser og arrangementer

Vi tror på vidensdeling og sociale relationer, og gør meget ud af at samle vores medlemmer omkring gratis arrangementer med fagligt indhold, efteruddannelse og socialt samvær.

Få mere at vide

Få hjælp til alt det, du kæmper med at nå…