Vi er Danmarks ældste og største IT-indkøbssamarbejde

CBC IT har i over 30 år kæmpet for bedre priser og forhold for selvstændige IT-forhandlere i Danmark – og udviklet værktøjer til indkøb på tværs af det danske og europæiske distributørnetværk.

Igennem årene har vi skabt et stærkt netværk af over 70 lokale IT-forhandlere, som nyder godt af gunstige pris-, bonus- og partneraftaler, og samarbejder efter parolen: Sammen er vi stærkere!

… Og vi vil gerne have dig med om bord!

Vi kan tilbyde dig

En nemmere hverdag og en bedre bundlinje igennem vores mange fordele, partneraftaler og værktøjer for medlemmer:

 

Fordelagtige priser og bonusaftaler

Vi sikrer vores medlemmer de bedst mulige priser ved leverandørerne, partneraftaler ved blandt andet Lenovo samt fordelagtige bonusaftaler, som administreres og udbetales af vores hovedkontor.

 

Netværk og samarbejde

CBC IT tilbyder dig et stærkt netværk af kolleger og leverandører på tværs af landet, så vi kan hjælpe hinanden, hvis opgaverne bliver for store eller falder uden for vores niche.

 

Unikt indkøbssystem

Spar timevis på dine indkøb med vores indkøbssystem, som samler priser og lagerstatus fra samtlige leverandører, og gør det nemt at sammenligne priser og lægge ordrer på tværs af systemer.

 

Marketing- og Backoffice-opgaver

Billig online markedsføring, kommunikation, rådgivning omkring GDPR, bonusafregning og hjælp ved tvister er blot nogle af de ting, vi hjælper vores medlemmer med i hverdagen.

Få hjælp til alt det, du kæmper med at få tid til

CBCnet: Unikt indkøbsværktøj

Med vores egen-udviklede indkøbsløsning, CBCnet, kan du søge blandt over 3,5 millioner varenumre hos 30+ leverandører og få et simpelt overblik over pris- og lagerstatus hos samtlige lagerførende leverandører.

Herfra kan du med få klik oprette og sende et elektronisk indkøb til din foretrukne leverandør. Alt sammen fra ét simpelt system. Du sparer ikke kun penge, men også tid, som du i stedet kan bruge på noget andet.

Få mere at vide

Fantastiske partneraftaler

Som medlem af CBC IT bliver du automatisk Lenovo Platinum Partner og HP Amplify Partner. Du får også mulighed for at indkøbe Surface Pro produkter igennem vores aftale med Microsoft, samt at blive Apple DPP Partner.

Vores fælles størrelse og styrke gør, at vi kan få mange af de fordele, det kan være svært at opnå alene, og du slipper tilmed for tests og kvalificeringer.

Få mere at vide

Kurser og arrangementer

Vi tror på vidensdeling og sociale relationer, og gør meget ud af at samle vores medlemmer omkring gratis arrangementer med fagligt indhold, efteruddannelse og socialt samvær.

Eksempelvis er vores gratis CBC KICKOFF blandt landets største IT-messer, og her tilbyder vi vores medlemmer en hel dag fuld af faglige indsalg, inspiration og ny viden – men også afterparty med middag, underholdning og fest.

Få mere at vide

Partnerskaber betyder alt

Det siger vores medlemmer

Et medlemsskab af CBC IT har mange økonomiske og bløde fordele, her er et par eksempler fra vores medlemmer:

Jan Spure, TimeComputer A/S, Brøndby:

“Generelt har CBC været gode til at hjælpe os med at følge med markedet. CBC har fået gode aftaler, som gjorde at vi kunne være med. Blandt andet på Office 365 og overvågningssystemer i skyen.”

Jan Grye Pedersen, Hertels Boresko A/S, Roskilde:

“CBC er jo først og fremmest en indkøbsforening, men næst-vigtigste værdi for mig som CBC-medlem er de bløde værdier som åbne, ærlige møder og gode snakke med kolleger.”

Jan Sørensen, Kontor Syd A/S, Sønderborg:

CBC gør det muligt for selvstændige forhandlere at være konkurrencedygtig med kapitalkæderne – og tilbyde slutkunderne et lokalt, troværdigt alternativ med fokus på service, vejledning og support.”