flottere print – helt enkelt – med en Canon-løsning fra Din Lokale It-Partner

Vil du have flotte og billige print uden besvær. Så tag et kig på Canons printserier, som giver dig en række unikke fordele. Fra nem opsætning og mobile printmuligheder til klarere og flottere udskrifter via den innovative “fotoblå”-blæk, får du bare lidt mere for penge, når du køber en Canon printer til hjemmet eller kontoret.

Vil du vide mere om, hvad Canons løsninger kan gøre for dig? Tag en snak med Din Lokale IT-Partner, så finder vi sammen den rigtige printer til dine behov. Troværdig vejledning før, under og efter købet af ny printer er nemlig en helt naturlig del af den unikke service, vi tilbyder – og en af de ting, der adskiller os fra andre IT-forhandlere!

Tre GODE grunde til at vælge Canon

Print uden besvær med Canon: Nem tilslutning og hurtige print

Det behøver ikke at være besværligt at lave flotte udskrifter! Det tager kun ganske få tryk på betjeningspanelet før din nye Canon-printer er køreklar og tilsluttet dit trådløse netværk i hjemmet. Herefter kan du nemt og lynhurtigt via din PC, telefon eller tablet udskrive dokumenter og billeder i høj kvalitet .

Vil du se hvor nemt det er? Klik videre og se de korte videoer om hvor nemt du tilslutter og udskriver på en Canon printer.

Se videoerne: nem tilslutning og print med Canon

få en Canon print-løsning tilpasset dine behov

Print til hjemmet og hjemmekontoret – få det hele til lidt mindre

Canon kan mere end blot levere nemme og flotte fotoudskrifter. Med Maxify-serien fra Canon får du prisbillige, højtydende multifunktionsmaskiner, som kan bruges i hjemmet, men også klarer de krav til hurtig og stabil udskrift af dokumenter, der stilles til en kontorprinter.

Priserne? De er i den venlige ende! Det koster bestemt ikke en formue at få en printer, som kan klare både fotoprint til familien og virksomhedens behov for større printjob med knivskarp tekst. Med Canon får du lidt mere for lidt mindre.

Få hjælp til at vælge den rigtige printer - kontakt os

Tag os endelig med på råd: Skal vi sammen finde din næste printer?

Din Lokale IT-Partner har mange års erfaring med rådgivning af private og virksomheder om IT-udstyr. Vi ved, at vi alle er forskellige, og har forskellige behov for udskrift i hverdagen.  Vi hjælper med alt fra rådgivning til installation og opsætning, og kan endda hjælpe, hvis printeren en dag pludselig ikke virker som den skal!

Kort og godt: Vi finder den rigtige printer til dig, og vi sikrer os, at printeren virker! Fra købet og hele printerens levetid. Skal vi også hjælpe dig godt videre?