flottere print OG FLERE UDSKRIFTER – med en Canon-PRINTER fra Din Lokale It-Partner

Vil du have flotte og billige print uden besvær? Vil du have flere udskrifter med i pakken end hos konkurrererende mærker? Så tag et kig på Canons printserier, som giver dig en række unikke fordele.

Fra nem opsætning og mobile printmuligheder til klarere og flottere udskrifter via den innovative “fotoblå”-blæk og flere udskrifter med i pakken når du køber ny printer, får du bare lidt mere for penge, når du køber en Canon printer til hjemmet eller kontoret.

CANON PRINTER FLERE SIDER 

END KONKURRERENDE PRINTERE

Med blæk, der medfølger*

Se mere her

Canon kan levere mere

Når du køber en printer fra Canon, kan du være sikker på, at blækket, der medfølger, vil holde længere end andre printere, og Canon har fået lavet uafhængige tests for at bevise det. Alt efter model kan du udskrive op mod 700 sider mere på den medfølgende blæk, end du kan med tilsvarende modeller fra andre producenter. Læs mere her.

Baseret på BLI (Buyers Laboratory Inc.) Testing Report Feb 2018, der sammenligner Canon-printere med nærmeste prissatte konkurrenter med lignende blæksystemer. Læs mere om testen her

Fire GODE grunde til at vælge Canon

Print uden besvær med Canon: Nem tilslutning og hurtige print

Det behøver ikke at være besværligt at lave flotte udskrifter! Det tager kun ganske få tryk på betjeningspanelet før din nye Canon-printer er køreklar og tilsluttet dit trådløse netværk i hjemmet. Herefter kan du nemt og lynhurtigt via din PC, telefon eller tablet udskrive dokumenter og billeder i høj kvalitet .

Vil du se hvor nemt det er? Klik videre og se de korte videoer om hvor nemt du tilslutter og udskriver på en Canon printer.

Se videoerne: nem tilslutning og print med Canon

få en Canon print-løsning tilpasset dine behov

Print til hjemmet og hjemmekontoret – få det hele til lidt mindre

Canon kan mere end blot levere nemme og flotte fotoudskrifter. Med Maxify-serien fra Canon får du prisbillige, højtydende multifunktionsmaskiner, som kan bruges i hjemmet, men også klarer de krav til hurtig og stabil udskrift af dokumenter, der stilles til en kontorprinter.

Priserne? De er i den venlige ende! Det koster bestemt ikke en formue at få en printer, som kan klare både fotoprint til familien og virksomhedens behov for større printjob med knivskarp tekst. Med Canon får du lidt mere for lidt mindre.

Få hjælp til at vælge den rigtige printer - kontakt os

Tag os endelig med på råd: Skal vi sammen finde din næste printer?

Vil du vide mere om Canons printløsninger? Tag en snak med Din Lokale IT-Partner, så finder vi sammen den rigtige printer til dine behov. Forståelig, troværdig vejledning før, under og efter købet af ny printer er nemlig en naturlig del af den unikke service, vi tilbyder – og en af de ting, der adskiller os fra andre IT-forhandlere! Vi ved, at vi alle er forskellige og har forskellige behov for udskrift i hverdagen. Vi hjælper med alt fra rådgivning til installation og opsætning, og kan endda hjælpe, hvis printeren en dag pludselig ikke virker som den skal!