Skal du bruge ny PC, printer eller netværks-udstyr? Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Kig forbi vores forretninger eller giv os et kald, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig!

Hvis du skal bruge en ny computer, en ny printer eller nyt netværksudstyr, og du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den rette løsning, kan vi hjælpe dig videre. Vi har over 25 års erfaring inden for IT, og vi kan derfor give dig de råd og den vejledning, der skal til for, at du kan træffe det rigtige valg og få det optimale produkt med hjem.

 

Den bedste PC rådgivning: Vi kan blandt andet hjælpe med

Med os som partner får du professionel og uvildig rådgivning, når du skal købe nyt IT-udstyr. Vi rådgiver altid objektivt om fordele og ulemper ved de forskellige produkter. Vi har adgang til et af Danmarks største varelagre med computere, printere og IT-udstyr fra de fleste producenter, blandt andet Acer, Apple, Lenovo, Epson og Logitech med flere – og vi kan derfor altid skaffe det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris. 

 

Aktuelle tilbud

kr.5.599,00 (ex. moms: kr.4.479,20)

Multifunktionsprintere

Epson EcoTank ET-3850

kr.3.799,00 (ex. moms: kr.3.039,20)
kr.599,00 (ex. moms: kr.479,20)
kr.8.999,00 (ex. moms: kr.7.199,20)

Få hjælp og rådgivning til køb af PC og printer

Vi tilbyder gode råd og vejledning i forbindelse med dit indkøb af IT-udstyr (herunder stationære computere, bærbare computere, tablets, printere, netværksudstyr, tilbehør og meget mere). På baggrund af dine behov kan vi give dig en seriøs og kvalificeret anbefaling til, hvilket IT-udstyr du bør købe. Derved er du sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, der opfylder dine tekniske behov til en fair pris.

Vi kan naturligvis også hjælpe med opsætning og installation af udstyret, ligesom at vi kan tilbyde hjælp i forbindelse med dit eksisterende udstyr – enten hjemme hos dig (uanset hvor i landet, du befinder dig), over telefon eller i butikken. Vi kan eksempelvis hjælpe med installation af software, opsætning af trådløst internet, opsætning af printer, opsætning af mail og effektiv beskyttelse mod virus.

Vi klarer alt det tekniske, så dit IT-udstyr er sikkert og klar til brug med det samme. Og du behøver ikke at bekymre dig, hvis du ikke har viden om begreber som USB, HDMI, hukommelse (RAM), processor (CPU), harddisk og grafikkort (GPU). Vores eksperter kan rådgive dig på en enkel og let forståelig måde, så du kommer godt fra start. Vores rådgivning er skræddersyet til dine individuelle behov. Derfor kan vi eksempelvis finde på at spørge ind til, hvad du skal bruge IT-udstyret til, hvad dit budget er og hvilken slags programmer (software), du skal bruge. Derudover oplyser vi dig naturligvis gerne om både forsikring og reklamationsret, så du kender dine rettigheder som kunde.

 

Få en uforpligtende snak om dine ønsker

Kontakt Din Lokale IT-Partner, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Så er du sikker på vælge den computer, printer eller det IT-udstyr, der giver dig mest værdi for pengene. Vores gode service og personlige vejledning koster naturligvis ikke ekstra. Vi glæder os til at hjælpe dig videre!