Vælg den rigtige PC til konfirmanden

En ny lækker PC står helt sikkert rigtig højt på mange konfirmanders ønskeliste. Men hvordan vælger man egentligt den rigtige PC? Og hvad skal man være opmærksom på, hvis PC’en skal bruges til skolearbejde, fritid, gaming eller lidt af det hele?

I denne artikel finder du fire bud på den perfekte PC til konfirmanden – og en masse gode råd til at vælge den rigtige. Du får selvfølgelig også link til mere hjælp og vejledning til at træffe det helt rigtige valg, hvis du får brug for det.

 

Den grønne løsning: Genbrugt IT med fuld garanti

Vil du gøre et kup på en konfirmations-pc og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så gør dig selv og kloden en tjeneste og læs op på begrebet refurbished pc (som vi blandt andet har skrevet om her).

Det måske lidt fremmede begreb dækker over noget så simpelt som en brugt PC, der har været en tur forbi et professionelt værksted, og er blevet tjekket, reinstalleret, shinet op og gjort klar til videresalg – selvfølgelig med fuld garanti – ganske som hvis der var tale om en ny maskine.

Var det noget med en flot, kraftig PC til næsten ingen penge? Så er en refurbished udgave lige noget for dig!

 

Med en refurbished PC får du en PC i god stand med god batteritid for helt ned til omkring 3.000 kroner. Meget billigere – eller mere miljørigtigt – bliver det simpelthen ikke. Du kan læse meget mere om refurbished PC’ere lige her, eller kigge forbi en af vores forhandlere og se dem med egne øjne.

Tip: Refurbished PC’ere en god vej til drømme PC’en. Hvem vil ikke gerne eje en ikonisk Macbook eller en af Lenovos lækre topmodeller, men har samtidig ladet sig afskrække af prisen? Med en refurbished PC kan du få en tidligere brugt men stadig fuldt funktionsdygtigt top-model til en brøkdel af originalprisen.

 

Til arbejdshesten: Den bærbare PC til skolebrug

PC’en bliver et stadig vigtigere værktøj i forbindelse med både undervisning, lektier og opgaveskrivning, og det er faktisk klogt at tænke ind i valget af konfirmations-pc. Skal en bærbar PC primært bruges til skolebrug og afslapning, så er det en god idé at gå efter en let bærbar på 12-14” som samtidig har god batteritid.

Dermed får man PC, som kan lidt af det hele og er nem at transportere imellem skole, hjem, kammeraternes hjem, og alle andre steder, men som samtidig kan holde batteri en hel arbejdsdag på farten, og endda til lidt Netflix eller YouTube i toget eller bussen undervejs.

En god, let og billig PC med masser af battertid er altid et godt valg til skolebrug

 

Gode eksempler på bærbare PC’ere, som har både lav vægt og god batteritid kunne være maskinerne i Acers Swift-serie eller Lenovos Thinkpad E-serie. Du finder naturligvis et rigt udvalg hos vores forhandlere, som også kan hjælpe med at finde den helt rette model til den enkeltes behov.

 

Mest til sjov: Den bærbare gamer PC

Gaming er mere populært end nogensinde før, og der er sket helt ufatteligt meget på markedet for Gaming PC’ere de seneste år.

Før i tiden var det nødvendigt med store, stationære computere til gaming. Og mange har da også tidligere brugt tusindvis af vores konfirmationskroner på den konto, og så samtidig måtte punge ud for en bærbar til opgaverne på farten.

Gaming er ikke længere kun for tunge, stationære maskiner – bærbar gaming er nu også et kæmpe hit!

 

Men nu findes der heldigvis en gylden mellemvej. De bærbare komponenter er i dag så kraftige, at det er muligt at bygge fuldblods gamer-bærbare, som kan afvikle de nyeste og vildeste spil – samtidig med, de har en størrelse og et design der gør at de stadig kan bæres rundt på!

De bedste bud på mest bærbar gamer-power for skillingerne kunne helt klart være Lenovos hårdtslående Legion gamer-bærbare, som giver dig power, bevægelsesfrihed og attitude til en overkommelig pris.

 

Den stationære: Fuld power for pengene!

Selvom bærbare i dag kan klare det hele – lige fra skolearbejde og underholdning på farten til hardcore gaming – så bliver ydelsen aldrig helt den samme som den, der kan vrides ud af en stationær PC. Det gør sig specielt gældende indenfor gaming, hvor de stationære PC’ere altid vil være et skridt foran. Simpelthen fordi at man i et større kabinet ikke skal tage de samme hensyn til størrelsen af PC’ens komponenter og den varmeudvikling, som utæmmet råstyrke forårsager.

Vil man have fuld smæk for pc-skillingerne, og er der ingen krav til mobilitet, så skal der altså stadig stå en stationær på konfirmandens ønskeseddel – og udvalget her er heldigvis stadig stort! Igen kan fremhæves Lenovos Legion-serie, som også indeholder stationære gaming-monstre med vilde konfigurationer.

Eller hvad med en PC skræddersyet helt individuelle behov? Vores forhandlere konfigurerer og bygger gerne PC’ere på bestilling – det er blot at tage fat i den nærmeste og høre om hvordan, de kan hjælpe dig! Husk på, at vi aldrig er længere væk end et klik eller en telefonopringning