Få en billigere og miljøvenlig PC-løsning til dit hjem, studiet eller kontoret. Køb en refurbished (genbrugt) PC og spar mange penge uden at gå på kompromis med kvalitet og ydeevne samtidig med at du skåner miljøet og hjælper kloden mod en bedre fremtid.

Genbrugt IT: et bedre valg for mange!

Når det kommer til at finde den rette PC-løsning til hjemmet eller kontoret, er der en overflod af muligheder på markedet. En tendens, der vinder kraftigt frem, er genbrugt IT, også kendt som refurbished IT eller refurb. Faktisk er genbrugt IT over de senere år blevet det oplagte og bedre valg for os, der ønsker at spare mange penge uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Hvad er refurbished IT?

En refurbished PC eller mobiltelefon er en tidligere brugt enhed, som er istandsat, renste, kvalitetstestet og sendt tilbage på markedet. En af de primære fordele ved genbrugt IT er prisen. Genbrugte computere og bærbare enheder er nemlig markant billigere end nye modeller, men stadig kvalitetssikret og fuldt anvendelige til daglidagens opgaver. De leveres endda som udgangspunkt med to års garanti.

Ved at vælge en genbrugt PC kan du spare en betydelig sum penge uden at gå på kompromis med funktionalitet eller ydeevne. Dette gør refurb til et ideelt valg for studerende, virksomheder eller helt almindelige mennesker, som ikke ønsker at ofre en formue på deres næste PC.

genbrugt It: Det rigtige valg for dig - og for miljøet

At vælge genbrugt IT til dit hjem eller kontor er en fornuftig beslutning af flere årsager.  Ud over at spare penge på en PC eller mobil af god kvalitet, bidrager du til at reducere elektronisk affald, mindske CO2-udslip og fremme en mere bæredygtig forbrugskultur.

Med de garanti- og supportmuligheder, som følger med vores genbrugte produkter, kan du have ro i sindet ved dit køb, og få de samme fordele som købte du nyt. Så næste gang du leder efter en PC eller mobil bør du overveje at give genbrugt IT en chance. Det er et godt valg for din pengepung og miljøet.

gode grunde til at vælge refurbished it

Har du brug for flere gode argumenter? Tag en snak med din lokale forhandler og opdag alle fordelene ved refurbished PC-løsninger i dag. Du kan også sende os en forespørgsel via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig.

Grader af genbrugt IT: Du bestemmer pris og stand

Når vi overtager et tidligere brugt produkt, har vi forskellige grænser for hvilken stand, vi vil acceptere. Og hvor meget, vi vil betale for produktet.

Derfor inddeles Refurbished IT produkter i kategorier. Jo bedre kategori, jo bedre stand – og jo højere pris. Dermed kan du få et rigtig flot produkt i god stand, selvom det er brugt, hvis du er villig til at betale en lidt højere pris. Og omvendt kan du få et større afslag i prisen, hvis du er villig til at acceptere flere brugsspor på dit produkt.

Køb genbrugt it med fuld tilfredshed og garanti

Garanteret ydeevne og to års garanti

To bekymring ved genbrugt IT, som mange nævner, er spørgsmål om ydeevne og kvalitet. Begge bekymringer er dog helt ubegrundede. Uanset om du vælger en genbrugt PC fra Lenovo, HP eller Apple, gennemgår alle vores brugte PC’ere omfattende test, restaurering og certificering, så du sikres optimal kvalitet og ydeevne.

Og de leveres tilmed som udgangspunt med to års fuld garant, så du kan føle dig fuldstændig tryg ved dit køb.

Genbrugte kvalitetsprodukter til dine behov

Tager du vores gode vejledning med i købet, er du også sikker på, at din kommende genbrugte PC leverer den nødvendige ydeevne til dine behov.

Ved at vælge genbrugt it hjælper du samtidig med at reducere elektronisk affald, og bidrager til en bæredygtig forbrugskultur. Gør en forskel i dag og få en pålidelig PC-løsning til en brøkdel af prisen.