printløsningER fra Din Lokale It-Partner – Få mere ud af arbejdsdagen med Brother

Brothers mål er at være ”at your side” – og det ønsker vi også at leve op til hos Din Lokale IT-Partner. Vi finder den bedste printløsning til din virksomheds behov, og vejleder dig igennem hele processen. Vi er engagerede og står til rådighed for dig som kunde, uanset hvem og hvor, du er. Det er en helt naturlig del af den unikke service, vi tilbyder.

Når du vælger en Brother-løsning fra Din lokale IT-Partner får du en række unikke teknologi-, miljø- og supportmæssige fordele, som for eksempel:

Gør en forskel med markedets grønneste printleverandør

Brother tager deres miljøansvar seriøst. Med miljøcertificeringer som f.eks. Svanemærket og Der Blaue Engel på langt de fleste printere, er du garanteret, at der er taget højde for miljøet gennem hele produktets livscyklus.

Du kan også hjælpe med at reducere miljøbelastningen ved at sende dine brugte Brother-tonere og -blækpatroner til Brother – helt gratis.

Brother støtter forskellige miljøaktiviteter og har i mere end 10 år samarbejdet med Cool Earth om bevarelse af regnskoven og til støtte de folk, der lever i den samt beskyttelse af biodiversiteten.

læs mere om Brother og miljøet

vi tilbyder en skræddersyet løsning til dine behov – store som små

Print uden afbrydelser: fuld support på dine erhvervsløsninger

Du skal have den bedst mulige support, uanset prisen og størrelsen på din printløsning. Brother tilbyder både telefonsupport og hjælp via deres unikke SupportCenter-app. Vi tilbyder desuden skræddersyede serviceaftaler til din printløsning.

Skulle uheldet være ude, tilbydes op til 3 års udvidet garanti på mange Brother-produkter, og på større løsninger – endda on-site SWAP-service i 1 eller 3 år.

Læs mere om Brothers support og garanti

En partner du kan stole på: Skal vi sammen finde din næste printløsning?

Som mangeårig leverandør af printløsninger til erhvervslivet ved vi, at ikke to firmaer er ens. Alle har vi forskellige behov for driftsikkerhed, printkapacitet og support.  Hvorfor ikke tage en betroet partner med på råd næste gang, du vælger printløsning? Vi hjælper med alt fra rådgivning til installation og support. Tag en uforpligtende snak med Din lokale IT-Partner, så finder sammen den mest optimale løsning til dit og firmaets printbehov.