Verdens bedste PC-tilbehør – Køb Logitech hos Din Lokale It-Partner 

Logitech er ledende indenfor PC-tilbehør så som mus, tastaturer, webkameraer, højttalere og headsets. Logitechs løsninger underbygger din forretning og hjælper både den individuelle og grupper med at præstere bedst muligt, hvad end det gælder enheder der forbedrer navigation, udtryksevne og kommunikation eller teknologier som muliggør face-to-face samarbejde nærmest hvor som helst.

Logitech leverer tilbehør og samarbejdsværktøjer, der fremmer både produktiviteten og kreativiteten.

MX SERIEN: SIMPLE OG ANVENDELIGE PRODUKTER

Vi introducerer MX-serien: en serie af produkter der er designet til at være simple men anvendelige. Sammen revolutionerer de måden hvorpå du arbejder – fra en total transformation af din kreative proces til hjælp med at levere enhver præsentation.

MX Master 3 musen er skabt som en perfekt silhuet af din håndflade, mens MX Keys giver samme stabilitet og komfort som et fuldt keyboard – blot i lavprofils formfaktor.

ERGO Serien: videnskabsdreven ergonomi

Videnskaben driver ergonomien hos Logitech: Mindre muskelbelastning, forbedret holdning og bedre håndledsstøtte. Vi er dedikerede til at gøre arbejdspladser mere medarbejdervenlige ved at designe, forbedre og genopfinde dine arbejdsværktøjer, så du kan fokusere på at gøre det, du gør. Blot endnu mere effektivt!

Mus og tastaturer i Ergo-serien hjælper dig til en bedre holdning når du arbejder, giver dig ergonomiske fordele og dæmper muskelspændinger grundet nye men bekvemme formfaktorer.

Skab dit eget møderum

Gør et hvilket som helst rum til et videokonferencerum med webkameraer, som er klar til at samarbejde lige ud af boksen. Logitech webkameraer giver dig exceptionel video og lyd til dine face-to-face møder med knivskarpe, klare og flydende billeder, naturlige farver og fantastisk lyd.

Match det hele med et stilrent og prisbilligt headset designet for øget komfort og produktivitet, selv under lange kald.

Videokonferencer hvor som helst

Oplev videomøder der er næsten lige som personlige møder. Logitechs videosamarbejdsløsninger lader dig afholde her-og-nu møder med exceptionel video- og lydkvalitet samt høj performace til lavpris fra et hvilket som helst mødelokale.

Afvikl videomøder fra fællesrum og større konferencelokaler med Logitech ConferenceCams.

Skal vi SAMMENSÆTTE DIN NYE Logitech Løsning?

Som mangeårig forhandler af PC-tilbehør til hjemmet og erhvervslivet ved vi, at mennesker er forskellige. Alle har forskellige krav til design, teknologi, ergonomi og funktioner.  Med en Logitech-løsning fra Din Lokale IT-Partner får du den perfekte pakke; specifikt tilpasset dine behov. Hvorfor ikke tage en betroet partner med på råd næste gang, du vælger IT-løsning? Vi hjælper med alt fra rådgivning til tilslutning og support, så du får den perfekte, personlige løsning.