Vil din PC ikke starte? Er den blevet langsom på det seneste? Driller IT-udstyret? Så tag en snak med vores teknikere om mulighederne for PC-reparation eller opgradering af din PC. Vi giver dig en skarp pris og rådgiver dig ærligt om, hvorvidt en computer reparation kan betale sig. Med over 25 års erfaring er vi specialister i reparation af computere og IT-udstyr, og vi dækker stort set hele Danmark.

PC reparationer på lokale værksteder i hele landet

Der er faktisk mange tidspunkter, hvor en reparation af computer kan betale sig. Vi har værksteder i alle større byer (København, Odense, Aalborg, Vejle, Kolding, m.fl.) samt en lang række mindre byer over hele landet fra Sønderjylland til Nordjylland. Vi udfører de fleste reparationer af computere og IT-udstyr i vores egne lokale værksteder, men hvis det skal gå hurtigt, eller hvis der er tale om en større installation, kører vi også meget gerne ud til dig.

Hvilke computer reparationer udfører vi?

Vores uddannede, specialiserede IT-teknikere kan udbedre langt de fleste skader og problemer med dit IT-udstyr.  Vi har blandt andet erfaring med reparation af bærbare og stationære computere. Vi reparerer Lenovo, Acer, HP og Mac computere, samt de fleste andre gængse PC mærker, og vi opgraderer naturligvis både Mac- og Windows -styresystemer.

Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis din computer slukker periodisk, hvis din computer har blå eller sort skærm, hvis computeren bipper når du tænder den, hvis din trådløse internetforbindelse ikke virker, hvis batteriet er dødt, eller hvis din computer har brug for en reservedel. Vi udfører også skift af tastatur og skærm på bærbare computere, opgradering af stationære computere og selvfølgelig hjælper vi med rensning af PC, fjernelse af virus, backup af dine data eller genskabelse af data efter nedbrud.  Og vi giver dig naturligvis en skarp pris og et tidsestimat på reparationen inden vi går i gang.

Hvad koster en computer reparation?

Det er svært at give en fast pris på reparation af computer. Prisen på reparation  afhænger blandt andet af hvad der er galt med PC’en, vores tidsforbrug, om der er brug for ekstra reservedele, med mere. Ønsker du at kende prisen på reparation af PC, så send os et linjer om dit problem via kontaktformularen nedenfor, giv os et kald eller kig forbin et af vores værksteder. Så kigger vi på sagen og kontakter dig hurtigtst muligt med yderligere informationer og en fair pris.

Vi tilbyder PC-reparation og opgradering af computere og andet IT-udstyr (herunder printere, netværksudstyr, servere med videre) til private og virksomheder over hele landet. Vi hjælper hurtigt og effektivt med både fejlfinding og afhjælpning af alle former for problemer, så levetiden på dit IT-udstyr forlænges, og du hurtigt er i gang igen.

Forlæng levetiden med en billig computer reparation

Vi ved, at IT-udstyr er en vigtig og nødvendig del af dit liv, og derfor tilbyder vi hurtig reparation af pc hjemme hos dig eller på et af vores mange værksteder på Sjælland, Amager, Fyn og i Jylland. Vi er Danmarks største IT-kæde med over 60 forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud til din adresse med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi har en stor mængde reservedele til en lang række almindelige computere, printere og IT-produkter på lager, og vi kan derfor udskifte næsten alle former for hardware. Vi kan desuden hjælpe med installation af software (herunder styresystemer og drivere), så du er sikker på, at alt er korrekt opsat og virker, som det skal. Ved vores teknikere er dit udstyr i trygge hænder i et lokalt værksted under hele reparationen, og du slipper for at undvære det længere end højst nødvendigt. Nogle reparation klares på så lidt som 24 timer og selvom der skulle blive brug for specielle reservedele, kan de for det meste skaffes i løbet af 1-2 dage.

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud på reparation af PC

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til computer reparation, opgradering af din computer eller fejlfinding af alle former for computere og IT-udstyr. Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud på PC reparation og IT-support, og vi fortæller dig naturligvis, hvis det ikke kan betale sig at reparere eller opgradere IT-udstyret, så du ikke kaster penge ud af vinduet. Du kan altid få oplyst vores priser på repararationer af PC ved at kontakte os og beskrive, hvilke problemer du ønsker løst. Vi bestræber os på at give dig et ærligt overslag samt kyndig hjælp og vejledning til computer reparation til en fair pris.