Vil din PC ikke starte? Er den blevet langsom på det seneste? Driller IT-udstyret? Så tag en snak med vores teknikere om mulighederne for PC-reparation eller opgradering af din PC.

Vi tilbyder PC-reparation og opgradering af computere og andet IT-udstyr (herunder printere, netværksudstyr, servere mv.) til private og virksomheder over hele landet. Vi hjælper hurtigt og effektivt med både fejlfinding og afhjælpning af alle former for problemer, så levetiden på dit IT-udstyr forlænges, og du hurtigt er i gang igen.

Hurtig fejlfinding ved PC problemer

Driller din PC? Tag en snak med vores kompetente teknikere og lad os fejlfinde for dig. Vi kan lynhurtigt give dig overblik over præcis, hvad der er galt, og komme med en god pris på PC-reparation og på afhjælpning af problemet.

Hurtig reparation af computer

Vi klarer de fleste PC-reparationer hurtigt og billigt i lokale værksteder med mindst mulig ventetid. Hos os er din PC eller andetudstyr i sikre hænder, og du er hurtigt oppe at køre igen, hvis uheldet er ude.

Opgradering og optimering af PC

Kører din PC langsomt, er løsningen ikke altid en ny, dyr computer. En billig opgradering af PC kan ofte give bedre hastighed og forlænge din PC’s levetid. Snak med os om opgradering af PC, før du køber en ny!

Vi giver dig en skarp pris og rådgiver dig ærligt om, hvorvidt en computer reparation kan betale sig. Med over 25 års erfaring er vi specialister i reparation af computere og IT-udstyr.

 

Hvad koster en computer reparation?

Det er svært at give en fast pris på reparation af computer. Prisen på reparation  afhænger blandt andet af hvad der er galt med PC’en, vores tidsforbrug, om der er brug for ekstra reservedele, med mere. Ønsker du at kende prisen på reparation af PC, så send os et linjer om dit problem via kontaktformularen nedenfor, giv os et kald eller kig forbin en af vores værksteder. Så kigger vi på sagen og kontakter dig hurtigtst muligt med yderligere informationer og en fair pris.

Reparation af de fleste PC-mærker på værksteder i hele landet

Vi har blandt andet erfaring med reparation af computere så som Acer, HP, Lenovo, og Mac, og vi opgraderer naturligvis både Mac- og Windows -styresystemer. Vi har værksteder i alle større byer (København, Odense og Aalborg, m.fl.) samt en lang række mindre byer over hele landet. Vi udfører de fleste reparationer af computere og IT-udstyr i vores egne lokale værksteder, men hvis det skal gå hurtigt, eller hvis der er tale om en større installation, kører vi også meget gerne ud til dig.

 

Forlæng levetiden med en billig computer reparation

Vi ved, at IT-udstyr er en vigtig og nødvendig del af dit liv, og derfor tilbyder vi hurtig reparation af computer hjemme hos dig eller på et af vores mange værksteder på Sjælland, Amager, Fyn og i Jylland. Vi er Danmarks største IT-kæde med over 60 forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud til din adresse med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vores uddannede og specialiserede IT-teknikere kan udbedre langt de fleste skader og problemer med dit IT-udstyr. Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis din computer tænder periodisk, hvis din computer har blå eller sort skærm, hvis computeren bipper når du tænder den, hvis din trådløse internetforbindelse ikke virker, hvis lyden på PC’en ikke virker, hvis batteriet er dødt, eller hvis din computer har brug for en reservedel.

Vi har en stor mængde reservedele til en lang række almindelige computere, printere og IT-produkter på lager, og vi kan derfor udskifte næsten alle former for hardware. Vi kan desuden hjælpe med installation af software (herunder styresystemer og drivere), så du er sikker på, at alt er korrekt opsat og virker, som det skal. Efter behov kan vi også hjælpe med opgradering af computeren, genskabelse af harddisk (tabte data) og fjernelse af virus.

 

Få et uforpligtende tilbud på reparation af computer

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til computer reparation, opgradering af din computer eller fejlfinding af alle former for computere og IT-udstyr. Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud på PC-reparation og IT-support, og vi fortæller dig naturligvis, hvis det ikke kan betale sig at reparere eller opgradere IT-udstyret, så du ikke kaster penge ud af vinduet. Du kan altid få oplyst vores priser på PC-reparation ved at kontakte os og beskrive, hvilke problemer du ønsker løst. Vi bestræber os på at give dig et ærligt overslag samt kyndig hjælp og vejledning ift. computer reparation til en fair pris.

Find din lokale IT-Partner