Få hjælp til at finde din nye Lenovo PC – eller reparation af den gamle hos Din Lokale It-Partner

Hos Din Lokale IT-Partner er vi eksperter i salg, reparation og rådgivning omkring Lenovos brede vifte af PC modeller og tilbehør. Skal du bruge en ny PC til hjemmet, til gameren, til firmaet eller til den stilbevidste? Så har vi den perfekte model til dig – og vi hjælper dig gerne med at finde den.


Er du allerede glad Lenovo-ejer og vil du gerne bare have hjælp til at få den gamle PC i topform, så få et tilbud på reparation eller opgradering i et af vores lokale værksteder. Vi klarer de fleste reparationsopgaver, til fornuftig pris.

Lenovo pc'ere til alle behov

Legion – gaming udover det sædvanlige

LEGION er toptunede gaming PC’ere i moderne design design med uovertruffen ydeevne. Designet til at give den bedste gaming-oplevelse og kraftige nok til at give overhånden i de nyeste spiloplevelser.

Hør mere hos din Lokale IT-Partner

Yoga – enestående design og innovation

Moderne, ultralette, konvertible enheder i smukt design. De nyeste, mest intelligente og flotteste løsninger finder du i Lenovos innovative Yoga-serie.

 

Hør mere hos din Lokale IT-Partner

Thinkpad – klassikeren til erhvervslivet

Verdens mest solgte serie af bærbare computere til virksomheder. Skal det være holdbart, ultralet, lynhurtigt eller prisbilligt – vi har en model til dine behov!

 

Hør mere hos din Lokale IT-Partner

Reparation af Lenovo PC

Leder du efter hjælp til reparation af Lenovo PC? Så husk: vi er også eksperter i reparation og opgradering af Lenovo PC’ere.

Har du allerede en Lenovo PC, du er glad for, men som er gået i stykker eller er blevet for langsom? Så er en reparation eller opgradering af din PC måske den bedste og billigste mulighed.

Vi har egne værksteder rundt omkring i landet og giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af din Lenovo PC.

læs mere om computerreparation

Få hjælp til at vælge ny computer: Sammen finder vi en Lenovo til dine behov!

Når vi skal vælge ny computer, er vi sjældent to mennesker, der er helt ens. Alle har vi forskellige krav til udskriftsmuligheder, kvalitet, hastighed og pris. Mangler du hjælp til at vælge ny bærbar? Så tag os med på råd. Vi hjælper med alt fra rådgivning før køb til installation og support. Tag en snak med Din lokale IT-Partner, så finder sammen den rigtige PC til dit hjem eller dit firma.