Solide IT-løsninger er altafgørende for en moderne virksomhed. Vi leverer den komplette pakke og kan være behjælpelige i alle faser af dit IT-systems opsætning og drift. Vi leverer, opsætter og servicerer computere, netværk, printere, internet, telefoni og andet essentielt udstyr, og kan også hjælpe med konfiguration af servere og software.

Med over 30 års erfaring og over 65 lokale forhandlere har vi altid IT-specialister i nærheden af dig.

Hvad gør os unikke? Fire gode grunde til at vælge Din Lokale IT-Partner!

 IT-systemer til virksomheder – vi hjælper jer med

  • Indkøb og installation af arbejds PC’ere. Vi leverer alt fra enkelte arbjeds computere til hele kontormiljøer, med printere, tilbehør, med mere, og hjælper både små som store virksomheder med opsætning af både IT-udstyr og tilbehør.
  • Netværksopsætning. Et godt og sikkert netværk er rygraden i et hvert firma. Vi hjælper med opsætning af sikkert, hurtigt og stabilt netværk og internet.
  • Fuld support til firmanetværk. Vores arbejde slutter ikke, når jeres IT-system er sat op. Vi kan tilbyde løbende rådgivning, serverovervågning  og problemløsning. Hele året rundt.
  • Fremtidssikrede IT-løsninger. Vi bestræber os på at levere langtidsholdbare IT-løsninger, der kan holde mange år frem. Og når der på et tidspunkt må opgraderes, er vi behjælpelige med rådgivning og optimering.
  • Opsætning af hjemmearbejdsplads. Hjemmearbejdspladser har fået stigende betydning i takt med den teknologiske udvikling. Vi er specialister i hjemmearbejdspladser og kan levere alt til hjemmekontoret, så du kan arbejde lige så effektivt derhjemme som på kontoret.

Effektive It-løsninger til små virksomheder – og til store

Vi forsøger ikke at prakke jer det dyreste udstyr på, men bestræber os i stedet på at lave en IT-løsning, der passer til lige præcist jeres behov. Når vi assisterer med jeres IT-løsninger, er det derfor med henblik på at skabe det mest stabile system med så høj ydelse som overhovedet muligt. Vores IT-løsninger kan holde mange år frem og er baseret på den nyeste viden om både forretningsforhold og teknologi.

Vi tilbyder også løbende support og rådgivning, så din virksomhed har det mest optimale IT-system – ikke bare i dag, men også i fremtiden. Lige som vi naturligvis kan assistere i den daglige drift af virksomhedens IT og være behjælpelig med problemer eller fejl i både hardware og software. For at sige det kort, bestræber vi os på at være din eksterne IT-afdeling, så du kan koncentrere dig om din forretning, og vi kan hjælpe med det vi gør bedst: Sikre dig en god og stabil IT-drift og arbejdsglæde.

En IT-leverandør du kan regne med

Hvilke IT-løsninger, der er de rette for din virksomhed, afhænger ikke kun af jeres virksomheds forretningsområde, men også om de IT-kompetencer, I besidder i forvejen. Når I arbejder med os, behøver I kun at købe de ydelser, som I reelt har behov for.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vores erfaring og store netværk gør, at vi altid kan levere konkurrencedygtige IT-løsninger til erhverv. Vi løser opgaver af alle slags, så hvad enten I har brug for optimering, installation, support eller serverovervågning, står vi klar med hurtig og kompetent service.

attech computer logo
Time Computer logo
Korshøj Kontor Center logo
Ladefoged IT logo
Ullits og Winther IT logo