I dag er mange mennesker afhængige af at kunne anvende deres computer, både til private og erhvervsmæssige formål. Derfor er det frustrerende, når man oplever computer problemer, der besværliggør enten dagligdagen eller arbejdslivet. Hos Din Lokale IT-Partner ønsker vi at give dig it hjælp til computerproblemer, så du hurtigt kan komme til at anvende din enhed igen. Trænger dit udstyr til en opgradering eller en udskiftning, kan vi også tilbyde dig vejledning hos vores eksperter, der ved lige netop, hvilke løsninger der er ideelle for dig.

PC hjælp: Vi kan blandt andet hjælpe med

fejlfinding ved computerproblemer

IT hjælp til private

Driller din PC? Tag en snak med vores kompetente teknikere og lad os fejlfinde for dig. Vi kan lynhurtigt give dig overblik over præcis, hvad der er galt, og komme med en god pris på PC-reparation og på afhjælpning af problemet.

reparation af printkort i en pc

Hurtig reparation af computer

Vi klarer de fleste PC-reparationer hurtigt og billigt i lokale værksteder med mindst mulig ventetid. Hos os er din PC eller andetudstyr i sikre hænder, og du er hurtigt oppe at køre igen, hvis uheldet er ude.

Mand udskifter reservedel i pc

Opgradering og optimering af PC

Kører din PC langsomt, er løsningen ikke altid en ny, dyr computer. En billig opgradering af PC kan ofte give bedre hastighed og forlænge din PC’s levetid. Snak med os om opgradering af PC, før du køber en ny.

Vi giver dig en skarp pris og rådgiver dig ærligt om, hvorvidt en computer reparation kan betale sig. Med over 25 års erfaring er vi specialister i reparation af computere og IT-udstyr.

Få PC hjælp, når teknikken driller

Hvis din computer ikke længere kører helt, som den skal, kan du kontakte os for at få computerhjælp. Vi tilbyder nemlig PC-reparation samt opgradering af din computer. Er det ikke computeren men en anden form for IT-udstyr, som du har problemer med, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

Desværre kan man opleve mange forskellige typer af computerproblemer. Oplever du problemer med din computer, er det dog ikke ensbetydende med, at du skal ud at investere i en ny. Vi kender til mange af de problemer, du kan komme til at opleve, og heldigvis kender vi også løsningerne på dem, så vi kan give dig den bedste PC hjælp.

Vi kan nemt foretage en fejlfinding for dig, så vi kan forklare dig præcis, hvad der er i vejen med din computer, og hvad der bør gøres ved det. Måske trænger den blot til en opdatering. Måske skal den repareres på den ene eller den anden måde. Uanset hvad kan vi vejlede dig om, hvorvidt det giver mening at reparere computeren. Er reparation en god mulighed, giver vi dig et godt tilbud.

 

Tryg og effektiv computerhjælp med Din lokale IT-partner

Vores it hjælp omfatter ikke kun reparation af IT-udstyr. Vi har også en række eksperter, der er klar til at hjælpe og vejlede dig, når du skal købe nyt IT-udstyr. Hvad end du kontakter os som privatperson eller i erhvervssammenhæng, kan vi ved at vejlede dig. Vi har årtiers erfaring med både it hjælp til private og til firmaer.

På arbejdspladsen er IT-løsninger ofte afgørende for virksomhedens effektivitet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed til at vælge de løsninger, der gør jeres arbejdsprocesser mest effektive og skaber mest værdi for jeres virksomhed. Vi tilbyder it hjælp og support til firmaer, så du kan finde ud af, præcis hvor mange computere din virksomhed har brug for, og hvilke andre IT-løsninger din virksomhed vil få gavn af. Hvad end det drejer sig om computere, printere eller serverløsninger, er vi din trofaste IT-partner.

Også som privatperson kan vi hjælpe dig med at vælge de rigtige IT-løsninger. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig med alle dine spørgsmål og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på it hjælp og vejledning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev...

Vind en Sandberg Solar powerbank til 1199,- !

Bliv opdateret på nyheder fra IT-verdenen, få de bedste tilbud først, vind fede præmier. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og kom først i køen til alt det nye!

Alle modtagere af nyhedsbrevet deltager i lodtrækningen om en Sandberg Solar 4-Panel Powerbank 25000 til en værdi af 1199,-

Vinderen trækkes d. 28/5 - 2023