god service samt reparation i eget værksted

Hos os får både private kunder og firmaer kyndig vejledning, fair priser og kompetent betjening. Alle vores forretninger har eget værksted og teknikere, der kan hjælpe hurtigt og billigt hvis udstyret er gået i sort.

Danmarks største og ældste IT-kæde

Kort og godt: CBC – Din Lokale IT-Partner er Danmarks største og ældste kæde af IT-forhandlere. Vi har eksisteret i over 25 år, og har over 40 forhandlere fordelt over hele Danmark. Vi er derfor altid tæt på dig, både i de større og mindre byer.

 

Er du træt af bøvl? IT skal være problemfrit!

Vi har et mål med vores tilstedeværelse, og det er at gøre IT nemt og anvendeligt for dig. Om du søger en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation er faktisk ligegyldigt. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit, og opstår der problemer, skal de naturligvis afhjælpes.  Vi tør godt stå ved, at service er vores levebrød, og hos os får du den vejledning og hjælp, det kan være svært at finde andre steder.

 

Stabilitet, know-how og fremsynethed

Da CBC blev grundlagt i 1993 var internettet i sin spæde ungdom, og PC’en var sløvere end en moderne smartphone. Meget er sket siden – og det rasende hurtigt, men i CBC er mange af de erfarne kræfter fra dengang stadig med om bord. De har udviklet sig, er fulgt med tiden, og opbygget mere end 25 års erfaring samt et stærkt netværk landet over, som hjælper og vejleder hinanden.

 

Danmarks mest erfarne IT-team?

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 25 år giver dig en troværdig, erfaren og fremsynet partner til at klare dine IT-udfordringer. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både i hjemmet og på arbejdspladsen!

 

Find din lokale IT-partner her

Hvad gør os unikke? Fire gode grunde til at vælge Din Lokale IT-Partner!