De rigtige IT-løsninger til private og erhverv

Hos os får både private kunder og firmaer ekspertvejledning, fair priser og god service. Vi tilbyder professionel vejledning i indkøb af PC og IT-udstyr, og vores dygtige teknikere kan hjælpe hurtigt og billigt hvis udstyret er gået i sort.

Vi er Danmarks største og ældste IT-samarbejde

CBC – Din Lokale IT-Partner er Danmarks største og ældste frivillige kæde af IT-forhandlere. Vi har eksisteret i over 30 år, og har over 70 forhandlere fordelt over hele Danmark. Vi er derfor altid tæt på dig, både i de større og mindre byer.

Vi gør IT problemfrit!

Vi har et mål med vores tilstedeværelse, og det er at gøre IT nemt og anvendeligt for dig. Om du søger en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation, er opgaven for os den samme. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit, og opstår der problemer, skal de afhjælpes.  Vi tør godt stå ved, at service er vores levebrød, og at hos os får du den vejledning og hjælp, det kan være svært at finde andre steder.

Vi står for stabilitet og fremsynethed

Da CBC blev grundlagt i 1993 var internettet i sin spæde ungdom, og en PC var sløvere end en forældet mobiltelefon. Meget er sket siden – rasende hurtigt, men i CBC er kræfterne og erfaringen fra dengang stadig med om bord. Vi har udviklet os, er fulgt med tiden, og har opbygget mere end 30 års erfaring samt et stærkt netværk landet over, som hjælper og vejleder hinanden.

Vi har Danmarks mest erfarne IT-team

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 30 år giver dig en troværdig, erfaren og fremsynet partner til at håndtere dine IT-udfordringer. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s spæde barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både hjemme og på arbejdspladsen!

 

Find din lokale IT-partner her