god service samt reparation i eget værksted

Hos os får både private kunder og firmaer kyndig vejledning, fair priser og kompetent betjening. Alle vores forretninger har eget værksted og teknikere, der kan hjælpe hurtigt og billigt hvis udstyret er gået i sort.

Over 25 års erfaring: Stabilitet og fremsynethed er vores styrke

Stabilitet, knowhow og fremsynethed

Mere end 25 års erfaring… Det lyder måske ikke af meget, men i IT-verden er 25 år nærmest en menneskealder! Da CBC blev grundlagt i 1993 var internettet i sin spæde ungdom, den mest populære hjemmecomputer hed enten Commodore Amiga eller IBM PC 486.

Meget er sket siden – og det rasende hurtigt, men i CBC er mange af de gamle kræfter fra stadig med om bord. De har blot udviklet sig og fulgt med tiden, og på den måde opbygget mere end 25 års erfaring og et stærkt netværk af forhandlere landet over, som kan hjælpe og supportere hinanden.

Danmarks mest erfarne IT-team?

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 25 år har sikret os en unik position i markedet, men endnu vigtigere sikrer det dig mulighed for at trække på en troværdig, erfaren og fremsynet partner i forbindelse med dine IT-udfordringer: lige fra valg af ny bærbar til installation af større firmanetværk. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team.

Hvad gør os unikke? Fire gode grunde til at vælge Din Lokale IT-Partner!