Kort og godt: Vi sælger og reparerer PC’ere og IT-udstyr

Hos os får både private kunder og firmaer ekspervejledning, fair priser og god betjening. Alle vores forretninger har eget værksted og teknikere, der kan hjælpe hurtigt og billigt hvis udstyret er gået i sort. Vi reparerer PC’ere i vores lokale værksteder, og kan i mange tilfælde hjælpe dig fra dag til dag.

Vi er Danmarks største og ældste IT-kæde

Kort og godt: CBC – Din Lokale IT-Partner er Danmarks største og ældste kæde af IT-forhandlere. Vi har eksisteret i snart 3+, og har over 70 forhandlere fordelt over hele Danmark. Vi er derfor altid tæt på dig, både i de større og mindre byer.

Vi gør IT problemfrit!

Vi har et mål med vores tilstedeværelse, og det er at gøre IT nemt og anvendeligt for dig. Om du søger en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation er ligegyldigt. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit, og opstår der problemer, skal de afhjælpes.  Vi tør godt stå ved, at service er vores levebrød, og at hos os får du den vejledning og hjælp, det kan være svært at finde andre steder.

Vi står for stabilitet og fremsynethed

Da CBC blev grundlagt i 1993 var internettet i sin spæde ungdom, og en PC var sløvere end en moderne smartphone. Meget er sket siden – rasende hurtigt, men i CBC er mange af de erfarne kræfter fra dengang stadig med om bord. De har udviklet sig, er fulgt med tiden, og har opbygget mere end 25 års erfaring samt et stærkt netværk landet over, som hjælper og vejleder hinanden.

Vi har Danmarks mest erfarne IT-team

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 25 år giver dig en troværdig, erfaren og fremsynet partner til at klare dine IT-udfordringer. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s spæde barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både hjemme og på arbejdspladsen!

 

Find din lokale IT-partner her