Med IT-support en IT-driftsaftale hos os får du en fleksibel og professionel samarbejdspartner, der passer godt på dine IT-systemer døgnet rundt, så du kan sove trygt om natten og fokusere 100% på din virksomhed om dagen.

Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og dine behov, så vi er sikre på at levere en driftsløsning og PC support, du er tryg og tilfreds med. Du betaler naurligvis kun for de ydelser, du modtager, for hos os findes der ingen standardløsninger.

IT support og drift: Vi kan blandt andet hjælpe med

Vi kan varetage alle opgaver, der knytter sig til din virksomheds IT-systemer. Opgaverne kan eksempelvis omfatte løbende backup og vedligeholdelse, opdatering af netværk og servere, IT-support, undervisning, dokumentation og ledelsesrapportering, håndtering af antivirus og firewall, 24-timers systemovervågning og udrykning ved systemnedbrud. Du bestemmer naturligvis selv, hvilke opgaver vi skal tage os af.

En ekstern IT-afdeling med kompetencerne samlet et sted

Når du vælger os som samarbejdspartner til IT-support, får du en ekstern IT-adeling i ryggen med alle kompetencer samlet ét sted. Vi har en lang række uddannede og specialiserede medarbejdere, der kan håndtere alle tænkelige IT-opgaver, så du kun behøver at henvende dig ét sted, når du har brug for IT hjælp. Derved minimeres dine omkostninger og den tid, du bruger på administration, så du kan koncentrere dig 100% om din virksomhed.

Vi har specialiseret os i at gøre arbejdet i din virksomhed nemmere og mere sikkert. Vi tror på forebyggelse frem på brandslukning, og skulle der mod forventning opstå en fejl i IT-driften, bliver den opdaget øjeblikkeligt af vores automatiske systemovervågning, så vi kan rykke hurtigt ud og udbedre fejlen. Som din eksterne IT-afdeling og IT-support kan vi derfor garantere et sikkert og stabilt driftsmiljø med høj oppetid.

Vi ved, at mange af jeres medarbejdere er afhængige af IT i det daglige arbejde, og at den daglige drift i jeres virksomhed ikke kan fungere uden et stabilt IT-miljø. Derfor tilbyder vi IT-support døgnet rundt, 365 dage om året, så du og dine medarbejdere kan få hjælp, når I har behov for det. Vores IT-driftsaftaler er baseret på faste og forudsigelige udgifter, så du har et fuldt overblik over økonomien og undgår dyre ekstraregninger.

Over 25 års erfaring med ekstern IT-support og -drift

Vi er Danmarks største og ældste IT-kæde med over 60 selvejede forretninger landet over.  Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud til din virksomhed med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi bestræber os på at give dig kyndig hjælp og vejledning til en fair pris, og vi gør os umage for at løse din udfordringer hurtigst og billigst muligt – uanset størrelsen.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, eller tag en uforpligtende snak med Din Lokale IT-Partner, hvis du har brug for hjælp til håndtering af alle former for IT-drift eller support. Vi giver dig gerne et godt og uforpligtende tilbud på håndtering af din virksomheds udfordringer.

Du kan få oplyst vores priser på IT-hjælp ved at kontakte os og beskrive, hvilke problemer du ønsker løst. Vi bestræber os på at give dig et ærligt overslag samt kyndig hjælp og vejledning samt IT-support til en fair pris.