Computer til erhverv: vi hjælper dig!

Har du brug for hjælp til køb af computer til virksomhed? Din Lokale IT-Partner tilbyder professionel og uvildig it rådgivning omkring alt fra indkøb til installation og reparation af IT-udstyr til virksomheder – uanset dit størrelsesbehov: fra enkeltmandsvirksomheden, der skal bruge en enkelt arbejdsplads, til den lille eller store virksomhed, der skal købe, vedligeholde eller optimere en komplet kontorinstallation med arbejdsstationer, netværk, printere, servere og software.

 

IT til erhverv: Vi kan blandt andet hjælpe med

Vores IT rådgivning baserer sig på mere end 20 års erfaring inden for branchen. Vi har en bred viden om IT og en strategisk og forretningsmæssig forståelse, der gør os i stand til at effektivisere dine IT-systemer, optimere dine arbejdsprocesser, mindske risikoen for kritiske nedbrud og derved skabe den størst mulige gevinst for din virksomhed.

Vi ved, at behovet for IT afhænger af både virksomheden og branchen, og hos os finder du derfor ingen pakkeløsninger indenfor computer til erhverv. På baggrund af en grundig analyse af din virksomhed, sammensætter vi en individuelt tilpasset løsning, der understøtter din forretning og dit daglige arbejde – både nu og på lang sigt.

 

Vores IT rådgivning sikrer bedre it udstyr til virksomheder

Vores forretningsforståelse og vores viden om IT gør os i stand til at forbedre dine arbejdsbetingelser, og dermed skabe større effektivitet og øget vækst i virksomheden. Vi reducerer dine IT-omkostninger og den tid, du bruger på IT, så du og dine medarbejdere kan fokusere 100% på din virksomhed.

Vi kan blandt andet tilbyde IT-rådgivning om computere, printere, servere, cloud-løsninger, software, netværk, fiberforbindelser og telefonsystemer, og hjælpe dig med at finde en løsning, der er sikker, langtidsholdbar og rustet til fremtidens udfordringer. Vi udfører naturligvis vores arbejde og rådgivning i overensstemmelse med gældende lovkrav.

Ud over rådgivning og hjælp til indkøb af IT udstyr til virksomheder tilbyder vi at gennemgå dine eksisterende IT-systemer og foretage en risikovurdering vedrørende nedbrud, tab af data, hacking og virus. Vores stab af uddannede og specialiserede medarbejdere kan desuden hjælpe dig med løbende drift, support og problemløsning – uanset hvor i landet, du befinder dig, og uanset hvornår du har behov for det.

Få et uforpligtende tilbud på pc til erhverv

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov i forhold til køb af computer til virksomhed eller support af done løsninger. Med udgangspunkt i en analyse af din virksomhed, dit brancheområde og dine fremtidige strategier kan vi sammensætte en fremtidssikret IT-løsning, der understøtter dit daglige arbejde og stemmer overens med dine krav til omkostninger, sikkerhed og kvalitet.

Vi kan hjælpe med alle opgaver, store som små, og vi kan naturligvis hjælpe med både indkøb, opsætning, installation og optimering. Vores store netværk af forretninger og IT-rådgivere over hele Danmark gør os i stand til at levere professionel rådgivning, uanset hvor i landet, du befinder dig. På den måde er du sikret personlig og hurtig IT-rådgivning, der tilfører din virksomhed den størst mulige værdi til de lavest mulige omkostninger.