Vælg den rigtige PC til konfirmanden

En ny lækker PC står helt uden tvivl rigtig højt på mange konfirmanders ønskeliste. Men hvordan vælger man egentligt som ung den rigtige PC? Og hvad skal man være opmærksom på, hvis PC’en skal bruges til skolearbejde, gaming og alt ind imellem?

I denne artikel finder du fire bud på den perfekte PC til konfirmanden – og en masse gode råd til at vælge den rigtige. Du lærer samtidig hvor du kan få mere hjælp og vejledning til at træffe det helt rigtige valg, hvis du får brug for det.

 

Den billige, grønne løsning: Genbrugt IT med fuld garanti

Vil du gøre et godt kup på en konfirmations-pc og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så gør dig selv en tjeneste og læs op på begrebet refurbished pc (som vi blandt andet har skrevet om her).

Det måske lidt fremmedlydende begreb dækker over noget så simpelt som en tidligere brugt PC, som har været en tur forbi et professionelt værksted, og er blevet tjekket, renset, shinet op og gjort klar til videresalg – selvfølgelig med fuld garanti som var der tale om en ny maskine.

Genbrugte PC’ere shines op og testes hos vores leverandør Tier1 Asset 

 

Med en refurbished PC kan du få en kraftig PC i god stand med god battertid for helt ned til 2.000 kroner eller derunder – og det endda med fuld garanti, som du kender det fra nye maskiner. Meget billigere (eller mere miljørigtigt) bliver det simpelthen ikke, og det kan du som nævnt læse meget mere om her – du kan også høre meget mere om refurbished PC’ere ved at kigge forbi en af vores forhandlere.

 

Til arbejdshesten: Den bærbare PC til skolebrug

I de større klasser bliver PC’en stadig vigtigere i forbindelse med både skolebrug, lektier, opgaver, med mere, og det er faktisk klogt at tænke ind i valget af konfirmations-pc. Skal en bærbar PC primært bruges til skolebrug og lidt afslapning, så er det en god idé at gå efter en let bærbar som samtidig har god batteritid.

Dermed får konfirmanden en PC, som er nem at transportere imellem skole, hjem, kammerater og andre steder, men som samtidig kan holde batteri en hel arbejdsdag på farten, og endda til lidt Netflix eller Youtube i toget eller bussen undervejs.

En god, let og billig PC med masser af battertid er altid et godt valg til skolebrug

 

Gode eksempler på bærbare PC’ere, som har både lav vægt og god batteritid kunne være maskinerne i Acers Swift-serie eller Lenovos Thinkpad E-serie. Alle disse maskiner fås naturligvis hos vores mange forhandlere, som i øvrigt også kan hjælpe med at finde den helt rette model til det individuelle behov.

 

Mest til sjov: Den bærbare gamer PC

Gaming er mere populært end nogensinde før – både på hjemmefronten og til sociale arrangementer og turneringer – og der er sket rigtig meget på markedet for gaming-PC’ere de seneste år.

Før i tiden var det nødvendigt med store, specialbyggede stationære computere til gaming. Mange af os har da også brugt tusindvis af vores konfirmationskroner på den konto, og så samtidig måtte punge ud for en bærbar til opgaverne på farten.

Gaming er ikke længere kun for tunge, stationære maskiner – bærbar gaming er nu også et kæmpe hit!

 

Heldigvis er de bærbare komponenter i dag så kraftige, at det er muligt at bygge fuldblods gamer-bærbare, som kan afvikle selv de nyeste og vildeste spil samtidig med, at de har et fedt, moderne design og masser af lir – og naturligvis er lettere at slæbe med til arrangementer end en stationær pc!

De bedste bud på mest bærbar gamer-power for skillingerne er helt klart Acers rå Predator-serie eller Lenovos lige så hårdtslående Legion gamer-bærbare, som giver dig masser af power og attitude til en fornuftig pris.

 

Den stationære: Fuld power for pengene!

Selvom bærbare i dag kan klare det hele – lige fra skolearbejde på farten til hardcore gaming – så bliver ydelsen aldrig helt den samme som den, der kan vrides ud af en stationær PC. Det gør sig specielt gældende indenfor gaming, hvor de stationære pc’ere altid vil være et skridt foran af den simple grund, at der i et større kabinet ikke skal tages de samme hensyn til størrelse af komponenter og varmeudvikling, som der skal i en bærbar PC.

Vil man have fuld smæk for pc-skillingerne, og er der ingen krav til mobilitet, så skal der altså stadig stå en stationær på konfirmandens ønskeseddel – og udvalget her er heldigvis stadig stort!

Igen kan fremhæves Lenovos Legion-serie, som også indeholder stationære gaming-monstre med vilde konfigurationer. Eller hvad med en PC skræddersyet dine behov? Ja, du læste rigtigt. Mange af vores forhandlere konfigurerer og bygger PC’ere efter behov, det er blot at tage fat i den nærmeste og høre om hvordan, de kan hjælpe dig!

Vi håber du hermed er blevet lidt klogere på valg af PC til unge i konfirmationsalderen. Hvis du stadig er i tvivl, eller har yderligere spørgsmål, så husk at vi aldrig er længere væk end et klik eller en telefonopringning. Du finder din nærmeste lokale IT-Partner ved at klikke her:

 

Find din lokale IT-Partner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *