Top fem: dette SKAL du bruge til studiestart!

Top fem over IT-udstyr til studiet

Hvad er de fem vigtigste IT-køb til studiestart? Fra PC til software og IT-tilbehør, giver vi dig her fem gode råd til de (næsten) uundværlige IT-investeringer til dit studie. Se flere eksempler i vores seneste tilbudsavis, eller bliv klogere herunder:

 

Tip 1: En god, let og billig bærbar!

En god bærbar er helt uundværlig for den moderne studerende. Men hvad skal man vælge? Det er faktisk ikke så svært! Som udgangspunkt vil vi anbefale en billig og ikke for tung 15,6” model: pengene kan nemt være små på SU, men grejet skal jo være i orden – og samtidig let at transportere mellem skole og hjem. Heldigvis stiller skolearbejde og internetbrug ikke de store krav til en PC, og det vil ofte være muligt at finde en god, hurtig og let bærbar uden at springe banken. Med et budget på 3-4.000,- er du faktisk godt i gang, og herefter kan du opjustere efter behov. Se mange spændende bud på din nye studie PC i vores seneste tilbudsavis. Måske stiller dit studie specielle krav, eller måske gamer du i din fritid? Er det tilfældet, har du brug for lidt mere end de fleste, og så er det en god idé at tage en fagmand med på råd. Er du I tvivl om, hvad du skal vælge, kan du tage en snak med din lokale IT-Partner, hos os koster god service og vejledning ikke ekstra!

Perfekt PC til studiestart

Acer Swift er et godt bud på en billig studie PC: Masser af batteritid, rigelig motorkræft og en stærk pris!

 

Tip 2: Glem ikke tasken!

Når du køber en PC til studiet, bruger du den ofte mere end ét sted, og får derfor også brug for noget at transportere din PC i. Om det skal være et simpelt sleeve, en skuldertaske, eller en rygsæk bestemmer du helt selv! Vi anbefaler dog, at du har fokus på to essentielle ting: god polstring til at beskytte dit grej og rigelig med plads til både PC, ledning, mus og andet tilbehør, du måtte få brug for. Er du meget på farten foreslår vi også, at du tænker komfort ind i ligningen, det vil din krop helt sikkert takke dig for i længden! Hvad angår design, mærke og, vil vi lade det være helt op til dig: Vores forhandlere har et stort udvalg af tasker, m.m. til bærbare, så du altid har mulighed for at finde noget, som passer dig i både størrelse, komfort og design. Kig forbi i dag og find din nye PC taske!

 

Tip 3: Arbejd mere effektivt med en ekstra mus

Vi har faktisk nævnt det i en tidligere artikel, men vi siger det gerne igen: En ekstern mus er måske den bedste ekstrainvestering, du kan foretage i forbindelse med køb af bærbar PC! Selvom de såkaldte indbyggede trackpads er blevet væsentligt bedre og mere præcise de seneste mange år, kan de stadig være besværlige at bruge, når man skal arbejde hurtigt, præcist og komfortabelt. En lille, transportabel mus vil derfor være en fantastisk investering for alle, som arbejder seriøst på deres bærbare PC’ere. En sådan kan heldigvis erhverves for få hundrede kroner, og tilsluttes via USB eller Bluetooth, så du slipper for ledninger. Det er både nemt, billigt og bekvemt – og en investering, du bestemt ikke vil fortryde når du alligevel er ude at købe PC.

Logitech mus til studiestart

Logitech laver mus I alle farver og alle prislejer. Fælles for dem alle er en god kvalitet til rimelige penge.

 

Tip 4: En billig printer giver fleksibilitet

Selvom der er blevet færre printopgaver med tiden, kommer der stadig tidspunkter på studiet, hvor det bliver nødvendigt at udskrive. Det kan være opgavekladder, flyers, ansøgningsskemaer eller en vigtig opgave. De færreste af sådanne opgaver kommer på belejlige tidspunkter, og så er det rart at man ikke skal være på et bestemt sted eller have nok print på kontoen for at kunne skrive ud. En billig printer kan fås for mellem 300 og 600 kroner, fylder stort set intet i studieboligen, og kan sagtens klare de udskriftsopgaver, du møder i løbet af studiet. Din egen printer koster ikke væsentligt mere end du nok alligevel ville bruge på udskrifter i løbet af studietiden, så hvorfor ikke investere lidt ekstra og havde den luksus at kunne skrive ud præcis som det passer dig?

Billig printer til hjemmet eller kontoret

Epson Expression XP-345 er lille og kompakt. Det samme kan siges om prisen på omkring 400,-

 

Tip 5: Software kan klares billig og lovligt

Software har altid været et punkt, hvor mange har sparet. For er det nu virkelig nødvendigt at betale for antivirus, og kunne man ikke klare sig med en piratkopieret Office-pakke? Egentligt kan vi svare ret hurtigt: Nej, gratis antivirus er bare ikke altid godt nok, det kan du læse mere om i vores artikel her. Og ja, naturligvis skal man også betale for sin software. Det giver både ro i sindet, ren samvittighed og gør, at man er sikret opdateringer og support – og så er det faktisk billigere end du tror!

F-Secure Safe er en god og billig sikkerhedspakke. Køber du den sammen med din studie PC er du beskyttet et helt år for under 300,-

Har du brug for en Office-pakke kan du måske få den gratis eller meget billigt igennem dit studie, hvilket bestemt er værd at undersøge. Er det ikke tilfældet, har vi naturligvis billige licenser til studerende, som ikke koster mange kroner pr. måned. Det gælder både Office og antivirus, som begge kan erhverves for ca. prisen på en fadøl pr. måned, og hurtigt kan vise sig en langt bedre investering. Vil du have ro i sindet og god samvittighed, så tag en snak med din lokale IT-Partner om hvordan du får billig og lovlig software til studiet.

 

Er der andet vi kan hjælpe med?

Fandt du ikke det råd du søgte? Fortvivl ikke! Mennesker er forskellige og måske har du helt andre krav eller ønsker, end dem vi berører her? Hos Din Lokale IT-Partner er vi eksperter i inviduel vejledning, og tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker. Det er faktisk det, der adskiller os fra så mange andre. Skal vi hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr til dit studie? Kontakt din nærmeste lokale IT-Partner i dag. Du kan også se flere produkter og finde mere inspiration i vores seneste tilbudsavis!