Hvem er Din Lokale IT-Partner?

IT support og computerhjælp hos CBC

Egentligt kan det siges kort: CBC – Din Lokale IT-Partner er Danmarks største og ældste kæde af IT-forhandlere. Vi har eksisteret i 30 år, og har i hele denne periode leveret computere, IT-systemer, hjælp og rådgivning til helt almindelige danskere – både til hjemmet og til firmaet.

Vi hjælper med hurtig computerreparation når uheldet er ude, eller med salg eller opgradering af PC eller udstyr når det bliver nødvendigt. Og lige meget om du søger hjælp til at købe nyt eller opgradere de gamle, så er service vores varemærke.

Hvis du alligevel ikke har hørt om os, skyldes det måske, at vi er en såkaldt frivillig kæde. Det betyder at vores forhandlere driver forretning under eget navn i deres eget lokalområde, men samtidig kan tilbyde de fordele, man får via en landsdækkende kæde. Hvad det præcis betyder for dig, kan du læse mere om nedenfor.

Du kender os derfor måske ikke som Din Lokale IT-Partner, men som Data Gården i Kolding, TJdata i Odense, EDB Center i Fjerritslev, eller for den sags skyld Computersalg.dk på nettet – kort sagt: hvad din lokale, troværdige IT-forhandler nu måtte hedde. For ja, med over 50 forhandlere i Danmark tør vi næsten godt love, at vi også findes lige i nærheden af dig.

 

Tre fordele: Hvad gør vores service unik?

Netop vores nærhed er det, der gør os unikke. Du får alle fordele ved at handle med en troværdig, lokal partner plus de fordele, der er ved at handle i en kædebutik – men du undgår de ulemper, der kan være ved at handle med en stor kapitalkæde. Vi lever af at servicere dig, ikke af kommissionsaftaler eller bonusordninger med enkelte leverandører, og du kan derfor være sikker på, at vi sælger dig det produkt, der er rigtigt til dig og dine behov.

Køb PC og IT-udstyr i butik

Vejledning i butikken hos Itino i Skive. Foto: Itino.dk

 

Spørger du vores kunder, vil de forhåbentligt sige, at fordelene ved at handle med os er mange, men skal vi selv pege på tre, er det helt klart disse:

 

Din lokale IT-partner giver dig stærke lokale fordele

Vi holder til i dit lokalområde, og det betyder, at vi kender dig og din hverdag – som privatperson og på arbejdet. Ja, indrømmet, vi kender dig måske ikke personligt, men vi kender dit lokalområde, dine udfordringer og de løsninger andre som dig har haft glæde af.

Derfor kan vi give dig unik og personlig vejledning og hjælpe dig til at finde en løsning som passer til dig eller dit firma. Og da vi også gerne vil kunne se dig i øjnene når vi mødes på gaden, eller byde dig velkommen igen i butikken, er vores vejledning naturligvis baseret på at give dig den bedst mulige løsning for nuværende og for fremtiden.

 

Din lokale IT-partner giver dig de rigtige kædefordele

Selvom vi først og fremmest er lokale, er det ikke uden fordele for dig, at vi også er en landsdækkende kæde. Det gælder både når det kommer til vores produkter og til vores service og rådgivning:

Vi har altid et godt udvalg af produkter i butikkerne, men vi har også adgang til Danmarks største fjernlagre af IT-udstyr. Har vi ikke netop den computer, printer eller det tilbehør, som er rigtig til dig, kan vi skaffe den til dig – nemt, hurtigt og til en fornuftig pris.

Vi har et stort netværk og kan hjælpe med de fleste opgaver. Vi har kolleger og samarbejdspartnere over hele landet og indenfor alle områder når det kommer til IT og elektronik. Vi kan derfor også hjælpe dig med selv de mere specielle opgaver – eller finde den rette og troværdige kollega til at varetage opgaven.

 

Din lokale IT-partner tilbyder hurtig PC reparation i eget værksted

Igennem vores over 25 år som kæde har vores største styrke nok været vores lokale reparationskoncept. Som nogle af de få i Danmark udfører vi stadig pc-reparationer og opgraderinger, på vores lokale værksteder over hele landet. Og hvis nødvendigt rykker vi også gerne ud til dig.

computer reparartion er nemt hos din lokale it-partner

Computerrepararation og opgradering behøver ikke at være besværligt og frustrerende. Vi hjælper dig gerne videre!

 

Hvis uheldet er ude, kan vi fikse dine problemer hurtigt, lokalt og billigt! Du kommer hurtigt på fode igen, og undgår at skulle undvære dit udstyr længere end højst nødvendigt. Samtidig får du fuld tryghed ved at vide præcis hvor dit udstyr befinder sig, og hvem der har det i hænderne. Det er faktisk ret unikt i dagens Danmark, og endnu en grund til at vi er stolte af at være lokale og lidt unikke.

Vil du vide mere om os? Så kontakt os endelig allerede i dag.

 

 

Find din lokale IT-Partner