Virksomhedsejer: Spar tid og mange penge på møder

Spar penge på at holde møder
Møder er de seneste år blevet udråbt til den helt store tidsrøver. Vi holder møder om alt, både i tide og utide, også når det måske ikke er nødvendigt. Men møder er ikke kun tidsrøvere, de kan faktisk også være en rigtig dyr fornøjelse, når de foregår ude af huset. Tænk blot på tidsforbrug, transportomkostninger, eventuel forplejning og alle de andre skjulte mødeomkostninger. Det løber hurtigt op alt sammen!
Når det så er sagt, er der også mange fordele ved at afholde jævnlige møder med folk, man ikke arbejder sammen med til hverdag: De kan afklare spørgsmål og misforståelser hurtigt, de kan bruges til at demonstrere og sælge nye produkter og ydelser, eller de skabe nye spændende samarbejder. Og så er det naturligvis altid rart at kunne se hinanden i øjnene ”face-to-face” og snakke om tingene. De kræver blot utroligt megen tid og ressourcer!
Men skal det virkelig være sådan? Hvad nu hvis der var en gylden mellemvej, hvor man kunne se hinanden i øjnene, afvikle præsentationer eller salgstaler, og samtidig spare store mængder tid og penge på transport, forplejning, m.m. Med en virtuel mødeløsning til din PC er det faktisk muligt!
Med en virtuel mødeløsning kan man afholde møder hjemme fra kontoret via internettet. Alle deltagere bliver udstyret med kamera og mikrofon, der tilsluttes deres PC, samt et stykke software, som styrer mødet. Så er det blot at ringe op og snakke løs. Har du brug for at afvikle en PowerPoint-præsentation eller demonstrere noget på din skærm, er det også muligt over internettet via skærmdeling.

 

Hvad kræves der for at komme i gang med elektroniske møder?

I bund og grund kræves der et godt webkamera til din PC samt en billig headset løsning til at optage og afspille lyd. Begge dele kan erhverves for ganske rimelige penge, og sandsynligvis vil investeringen være tjent hjem efter det første møde eller to. Til at styre mødet skal bruges et stykke software og her er mulighederne mange; fra den gratis løsning Skype til langt mere avancerede pakker, som koster lidt licenskorner, men samtidig giver mange flere muligheder.
Hold møde med Logitech headset

For det meste vil den gratis softwareløsning sagtens kunne bruges som en start, hvorimod de betalte giver mulighed for flere deltagere, avanceret skærmdeling, med mere. Her vil vi anbefale, at du tager en snak med en lokal fagmand, som kan vurdere dine behov og finde en god startpakke til dig, som ikke koster alverden. Efterhånden som du bliver fortrolig med mødeformen og ser den økonomiske fidus, vil han også kunne hjælpe dig med udbygge løsningen efter behov.

 

Hvad hvis vi har behov for at holde store møder?

En nem og billig mødeløsning er fin, hvis man blot skal holde små møder med få deltagere. Men hvad nu hvis man er flere medarbejdere eller mange eksterne partnere, der skal deltage? Så skal der lidt mere til, men her er der faktisk også gode og relativt billige løsninger på markedet.

 

Elektroniske møder med Logitech udstyr

På vores eget kontor har vi for eksempel udstyret vores mødelokale med en løsning fra Logitech, som indeholder et professionelt webkamera, som kan overskue hele lokalet samt en god og retningsbestemt mikrofon, som kan opfange stemmer fra hele lokalet og samtidig udelukke baggrundsstøj. Hele herligheden styres af en computer med et stykke software og et par store skærme, som gør os i stand til fylde mødelokalet med alle vores ansatte og afholde onlinemøder eller videokonferencer med op til 20 eksterne deltagere. Nemt, hurtigt og med enormt store besparelser for alle deltagere til følge.

 

Skalerbare elektroniske mødeløsninger til alle behov

Hvad end dit digitale mødebehov er stort som vores, meget begrænset eller et sted midt imellem, vil der være penge at spare ved at afholde elektroniske møder. Kort sagt findes der løsninger til alle behov: fra den lille enkeltmandsvirksomhed til større kontorer. Løsningerne kan skaleres helt efter behov og tilpasses dit budget. Fælles for dem er dog, at bruges de optimalt, vil du kunne spare rigtig mange penge på mødekontoen.

 

Vil du også spare penge på mødekontoen?

Så er det bare at komme i gang! Der findes som du kan se online mødeløsninger til alle behov og budgetter. Skal vi hjælpe med at finde et til dit og få dig godt i gang? Eller vil du gerne have mere information eller vejledning? Så kontakt Din Lokale IT-Partner i dag!
Find din lokale IT-partner