Smarte og nemme overvågningsløsninger til hjemmet eller firmaet

Overvågningskamera

Hvad laver din kat når du ikke er hjemme? Eller for den sags skyld din hund? Hvis du nogensinde har ønsket at vide det? Eller kunne du tænke dig at forøge sikkerheden i dit hjem uden at skulle bruge en formue på en overvågningsløsning, så findes løsningen måske i det nye smarte Circle 2 kamera fra Logitech.

Kameraet optager i fuld HD-kvalitet i både dagslys og mørke, og kan sættes op inde som ude. Installationen klarer du nemt og gratis via din smartphone, og hele herligheden koster kun 1.699 kroner – eller cirka samme pris som 2 timers teknikerbesøg på mange standard overvågningsløsninger.

Kameraet kobles nemt til dit trådløse netværk og gemmer selv de sidste 24 timers optagelser i skyen, så selv om dit kamera måtte blive beskadiget, kan du altså se billeder af synderen bagefter. Får du brug for at gennemse optagelser, har du endda mulighed for at se et hurtigt resumé af de seneste 24 timers optagelser, så du ikke behøver at se alle optagelserne igennem fra ende til anden.

Logitech Circle 2 kamera

Det at kameraet er på nettet betyder også, at du kan tilgå optagelser og livevideo uanset hvor du befinder dig, når blot du har forbindelse til internettet. Meget nemmere og smartere bliver det ikke, men det er nu langt fra den eneste smarte overvågningsløsning, vi kan hjælpe dig med.

 

Eksperter i tilpassede løsninger: Vi har også en løsning til dine behov

Nu synes du sikkert enten, at det lyder enormt spændende, eller måske er Logitech Circle 2 bare ikke lige det, du har brug for. Men det gør faktisk slet ikke noget, hvis en nem standardløsning ikke lige er det, du er på udkig efter. Hos Din Lokale IT-partner ser vi det nemlig som vores fornemste opgave at hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning på dine problemer.

Hvad end du har brug for en endnu mere simpel overvågningsløsning, eller er på udkig efter en sikker og professionel overvågningsløsning, så kan vi med stor sikkerhed hjælpe dig med at finde og sammensætte den rigtige løsning – og det i øvrigt uanset om den skal bruges til hjemmet eller til firmaet.

I over 25 år har vi levet af at levere tilpassede løsninger baseret på dine behov, og det agter vi faktisk at blive ved med. Du kan derfor sagtens tage os med på råd når du har brug for en ny løsning, men ikke helt ved hvor vi skal starte. Det er vores mål, at vi sammen finder den bedste løsning, og at vi også i fremtiden vil være din foretrukne lokale IT-partner.

Skal vi hjælpe dig med at finde en løsning på dine problemer? Så tag en snak med os i dag!