PC til erhverv guide: Hvilken firma PC skal jeg vælge?

ny acer pc

Mange faktorer spiller ind, når man skal vælge pc til erhverv, men du kan gøre valget en hel del nemmere ved at læse denne guide om valg af ny pc til firmaet, og stille dig selv de rigtige spørgsmål inden du går i gang.

Det helt essentielle spørgsmål du skal stille dig selv, inden du vælger en ny firma PC er det ret simple men helt afgørende: Hvad er vigtigst for dig eller dine medarbejdere ved valg af ny PC? Er det pris, maskinkraft eller vægt? Svaret på dette spørgsmål vil nemlig i høj grad afgøre, hvilken retning dit valg af firma PC skal gå i.

 

Når prisen er vigtigst: En firma PC til under 2000 – som er god for miljøet!

Er prisen det absolut vigtigste for dig, vil du blive glad for at erfare, at en firma pc på ingen måde behøver at være dyr. Tværtimod. Vil du gerne have en billig og pålidelig firma-pc, skal du tænke grønt og vælge en refurbished PC. En refurbished PC er en genbrugt PC, som er renset, optimeret, gennemtestet og klargjort til flere års videre brug – til glæde for dig og for miljøet.

Tekniker sætter nyt keyboard på refurbished PC

En PC gøres klar til genbrug på vores leverandørs værksted

 

Her får du til en pris på helt ned til 2000 kroner en flot, holdbar og funktionel (tidligere brugt) PC med god batteritid, der kan klare alle basale opgaver arbejdsdagen måtte bringe. Det bliver måske ikke den nyeste model, men til gengæld er prisen i den absolut bedste ende – og nævnte vi, at der naturligvis er mindst to års fuld garanti med i pakken? Læs mere om refurbished PC’ere her.

 

Det pålidelige valg: To klassikere indenfor firma PC’ere

Skal det hellere være nyt, pålideligt og stærkt uden ikke vælte budgettet, er der heldigvis også flere sikre valg for den forretningsdrivende.

Det er især værd at kigge på de to klassiske modeller Lenovo T480 og HP Probook 650, som begge leverer god, stabil ydelse i et flot design uden på nogen måde at vælte budgettet. Men disse modeller får du med andre ord kræfter nok til at klare alle dagens arbejdsopgaver, og batteri nok til at holde dig kørende dagen igennem – til en ganske fornuftig pris.

Lenovo Thinkpad T480 bærbar

Den perfekte arbejds-pc behøver absolut ikke at koste en formue!

 

Der er ingen tvivl om, at disse to modeller ville være sikre og pålidelige valg for langt de fleste, men der findes naturligvis også firma pc’ere til erhvervsdrivende eller ansatte med specielle behov.

 

Den mobile workstation: Til de tunge opgaver

Før I tiden var det helt normalt at bruge stationære PC’ere til tunge opgaver, og at man nøjedes med at klare de lette opgaver på en bærbar. Sådan er det heldigvis ikke i dag. I dag vil vi have mulighed for at klare alle typer opgaver, når vi er på farten, og heldigvis giver den moderne teknologi os den mulighed.

I dag fås der bærbare, der kan klare de helt tunge opgaver som 3D modellering, billede- og videoredigering samt talknusning på højt niveau. Faktisk er producenter som Lenovo begyndt at levere bærbare med såkaldte ISV-certificeringer, som garanterer at maskinen er i stand til fuldt ud at afvikle programmer som for eksempel Photoshop eller 3D-modelering.

Lenovo Thinkpad P1 Mobil Workstation

Det mobile kraftværk – Lenovo P1 Mobil Workstation

 

De mange kræfter afspejles naturligvis i prisen på de såkaldte mobile workstations, som klart ligger i den højre ende af spektret. Til gengæld oplever vi også tilfredse kunder, som er mere end glade for at betale ekstra for den perfekte kombination af fuld power og fuld mobilitet.

Gode eksempler på mobile workstations er Lenovos P-serie, som leverer bundsolide præsentationer til priser i omegnen af 10.000 – 20.000, men det kan sagtens gøres endnu kraftigere. Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte mobile workstation? Så tag endelig kontakt til Din Lokale IT-partner i dag.

 

Ultrabook / Ultra Portable: Når du er villig til at betale ekstra for mobilitet

For nogle er vægt og formfaktor vigtigere end det meste andet, når det kommer til firmabærbare, og for disse mennesker er den nuværende udvikling på markedet for bærbare spændende:

Siden Intel tilbage i 2011 lancerede sin Ultrabook-standard, som definerede en række designkrav til tynde og lette men kraftfulde bærbare med god batteritid, har markedet for denne type maskiner nemlig været i stærk vækst.

Det betyder at den travle og mobile forretningsmand I dag kan få bærbare på helt ned til lige over 1 kg i vægt og 1 cm i tykkelsen, som ydelsesmæssigt modsvarer bærbare i fuld størrelse. Gode og flotte bud i denne klasse er HP’s Spectre, Lenovos X1 og endda Microsofts Surface Book.

HP Spectre – det slanke og smukke valg

 

Man betaler naturligvis ekstra for denne type maskiner, da reduceret vægt og smallere design stiller større krav til komponenter og design. Samtidig gælder det for ultrabærbare, at de grundet deres kompakthed ofte indeholder et minimum af tilslutningsmuligheder i forhold til USB, netværk, skærme og andre eksterne enheder.

Dette er ofte ikke et problem i daglig brug, men er værd at have in mente, hvis man har eksisterende udstyr eller specielle krav til tilbehør, der skal tilkobles. Er det tilfældet kan der blive brug for adapterkabler eller en docking-station, og her er det er smart at tage en fagmand med på råd, så løsningen bliver både tilpasset og økonomisk.

Igen står vi naturligvis klar til at hjælpe med troværdig og professionel vejledning – og det gælder i øvrigt også, hvis du føler at dine behov ikke helt falder ind under ovenstående kategorier. Du kan altid tage Din lokale IT-Partner med på råd.

Find din lokale IT-Partner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *