Gaming for voksne – vælg den helt rigtige Gamer PC!

Vidste du at den hurtigst voksende gruppe af gamere i Danmark ikke findes på teenagerværelset? – Tværtimod, de danske gamere er faktisk blevet voksne, og findes nu ofte i gruppen 25-45 år. Men hvor og hvordan finder man en gamer PC til den voksne gamer – en PC som både er hurtig og lækker, men samtidig stilfuld og anvendelig i det daglige arbejde?

Du ser det i alle medier lige nu. Internationale E-Sport stævner og LAN partys med tusindvis af deltagere. Som regel er det unge teenagere som deltager i disse store begivenheder, men de repræsenterer faktisk slet ikke befolkningsgruppen i Danmarks, som interesserer sig mest for gaming, nemlig den voksne mand i alderen 25-45 år.

Måske giver det sig selv: De af os som voksede op med computerspil i 80’erne og 90’erne er blevet voksne, og selvom man er blevet voksen, så glemmer man vel ikke at lege? Alligevel er det ikke noget, der er blevet talt meget om. Måske fordi det har været lidt tabu – et tabu, som heldigvis er brudt og har gjort det fuldt ud socialt acceptabelt for voksne at spille computerspil.

Men hvilket gear bruger egentlig en moden gamer? Gaming PC’en til den voksne matcher nødvendigvis ikke de ønsker som teenageren har til sin drømme PC, så hvordan finder man som moden gamer en passende PC til både fornøjelse og arbejde?

 

En stilren gamer pc – findes det?

I lang tid har den karakteristiske gamer PC været kendetegnet ved kraftige komponenter, indbyggede lyseffekter, gennemsigtige kabinetter og andre visuelle effekter som signalerer GAMER og ungdom. Til gengæld har hurtige, potente men diskrete gamer PC, ikke rigtigt har været tilgængelige. Man kunne også udtrykke det på en anden måde: der har været masser af røde Ferrarier til salg, men ikke mange sorte, elegante Audier, som henvender sig mere til den fartglade familiefar.

 

Gamer PC med lys
Et eksempel på en moderne gamer PC, med både lys og lir. Perfekt til teenageværelset, men måske ikke det moderne voksenhjem. Kilde: tjdata.dk

 

I dag findes der heldigvis både superhurtige, kraftige og diskrete PC’ere/notebooks, som er yderst velegnede til gaming men stadig er stilfulde og neutrale i deres udseende. Disse nye modeller kan efter behov både spille de vildeste spil og løse seriøse opgaver som foto- og videoredigering, og så er de ofte ganske fornuftigt prissat, da du kun betaler for den rene ydelse – ikke en masse ekstra ”lir”.

Så fortvivl ikke hvis du stadig er til hurtige action-spil og online krigsførelse selvom fødselsattesten er fra sidste årtusinde. Det er ikke kun fuldt ud socialt acceptabelt at game, der findes også en perfekt PC til dine behov – for både gaming, afslapning og arbejde.

 

Få hjælp til at vælge den rigtige gamer PC til dine behov

Men hvordan vælger man så den rigtige Gamer PC, når den ikke nødvendigvis blot skal være den nyeste, den hurtigste og den mest gejlede? Det handler i bund og grund om at kende både markedet og sine behov, og så vælge ud fra en kombination af disse. Det er nemmere sagt end gjort, og det er her, vi kommer ind i billedet!

Hos Din Lokale IT-Partner har vi fingeren på pulsen og et vågent øje på både markedet og vores kunders behov. For at sige det som det er, så lever vi af at vælge den rigtige PC til det rigtige behov – og den rigtige gamer PC til den rigtige gamer.

Stilren Gamer PC

Sådan kan en moderne gamer pc også se ud. Moderne, diskret og æstetisk! Kilde: tjdata.dk

 

Vi ved derfor mere om nogen, at behov er forskellige når man skal købe ny PC hvad end det så er til gaming, arbejdet, fornøjelse eller alle tre ting på en gang! Vi ved også præcis hvilke modeller, der dækker hvilke behov, og vi rådgiver dig gerne i valget, hvis du låner os et kvarter af din tid.

Skal det være helt personligt og unikt? Så tag en snak med os om en specialbygget PC. Tit kan vi nemlig bygge en computer fra bunden, skræddersyet efter netop dine behov, så får du en PC præcis som du gerne vil have den!