BRUG FOR HJÆLP? HURTIG & BILLIG IT-SUPPORT I AALBORG

hjælp til reparation, køb eller opsætning af Pc?

Få computerhjælp og IT-support hos Data Discount! Vi klarer PC-reparation, computerhjælp, IT-support og computerreparation i Aalborg og omegn – hurtig og kompetent service til både private og erhverv!

Månedens tilbud: Find din nye pc, printer eller tilbehør her

DKK499.00 (ex. moms: DKK399.20)
DKK6,099.00 (ex. moms: DKK4,879.20)
DKK3,999.00
DKK899.00 (ex. moms: DKK719.20)
DKK4,999.00 (ex. moms: DKK3,999.20)

Vi tilbyder : salg og reparation af PC, hjælp til opsætning og it-support

Ny PC? Køb den med Aalborgs bedste service og vejledning!

Det kan være svært at vælge PC, printer eller netværksudstyr. Der kommer konstant nye teknologier, og valget bliver nemt uoverskueligt.

Det er her, vores vejledning kommer ind: vi finder det rigtige løsning til dig, som gør din hverdag nemmere – uanset om du skal bruge det privat eller til erhverv.

læs denne måneds tilbudsavis

Hurtig og billig pc reparartion og computerhjælp!

Driller din PC? Vi fixer den hurtigt og billigt! Snak med vores værksted eller serviceafdeling om mulighederne for IT-support, pc-reparation, fejlfinding eller opgradering af dit udstyr.

Det er ofte en langt nemmere og billigere løsning, end du går og tror at opgradere din gamle PC fremfor at købe en ny. Snak med os om mulighedederne og få hjælp til at træffe det bedste og billigste valg!

få et tilbud på Reparation af PC

hurtig og pålidelig IT-support

Oplever du problemer med din PC, dit netværk eller din printer? Så tag en snak med Data Discount, og kom hurtigt og billigt videre!

Vi tilbyder hurtig, billig og professionel IT-support til både private samt større og mindre firmaer i Aalborg og omegn. Både i butikken, hjemme hos dig eller via fjernsupport. Skal vi hjælpe dig hurtigt videre med dine IT problemer? Så kontakt os i dag for mere info!

Bestil IT-support eller vejledning

Besøg vores butik i Aalborg

Data Discount, Boulevarden 16, 9000 Aalborg

Mandag – Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Eller send os en besked