Computerhjælp I Horsens

På udkig efter nyt?

Se vores nyeste og bedste tilbud på PC’ere, bærbare, printere og andet smart tilbehør.

hjælp til køb, REPARATION OG opsætning af Pc

Mangler du effektiv hjælp til computer i Horsens? Lad Attech Computer klare den opgave hurtigt og nemt. Vi tilbyder en lang række ydelser til privatpersoner i byen, herunder både kompetent rådgivning og solide reparationer. Uanset, hvorfor teknikken driller, finder vi en brugbar løsning til skarpe priser.

Vi tilbyder : salg og reparation af PC, hjælp til opsætning og it-support

Månedens tilbud: Find din nye pc, printer eller tilbehør her

kr.4.999,00 (ex. moms: kr.3.999,20)
kr.3.249,00 (ex. moms: kr.2.599,20)

Multifunktionsprintere

Brother MFC-J5340DW A3

kr.2.249,00 (ex. moms: kr.1.799,20)
kr.999,00 (ex. moms: kr.799,20)

Computerhjælp og salg af IT-udstyr til private

Oplever du større eller mindre computerproblemer, så kontakt Attech Computer allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en god reparationsløsning og pc hjælp i Horsens. Vi kan b.la. hjælpe dig med:

Computerreparation og udskiftninger, netværksopsætning i private hjem, computerhjælp og IT-support samt professionel vejledning.

Udover professionel pc hjælp og tilhørende vejledning, forhandler vi også IT-udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi står klar med kvalificeret rådgivning og et stort udvalg af udstyr til computeren af enhver art. Kontakt os og bliv klogere på vores forskellige løsninger og få hjælp til pc i Horsens. Vi ser frem til at høre fra dig!

SE aktuelle tilbud på PC og tilbehør

Hjælp til computerproblemer i Horsens

Der findes nok ikke mange mennesker, der ikke har en computer stående derhjemme, og vi er i højere grad blevet afhængige af den i vores hverdag som et effektivt redskab til at klare en lang række digitale opgaver. Det gælder f.eks. både håndtering af mails, skriveprogrammer og en lang række andre værktøjer, som computeren hurtigt kan hjælpe os med. Den er smart og kan simplificere større og komplicerede opgaver uden problemer.

Derfor kan det også være virkelig irriterende, når computeren ikke kører optimalt og har brug for teknisk support. Hos Attech Computer har vi stor erfaring med diverse reparationer og udskiftninger, og vi finder hurtig en god løsning i samarbejde med dig. Du har altid muligheden for at få foretaget en grundig fejlsøgning af vores dygtige teknikere og på den måde få et præcis overblik over dine computerproblemer og få kvalificeret computerhjælp i Horsens.

få et tilbud på Reparation af PC

Besøg vores butik i Horsens

Attech Computer, Lokesallé 30, 8700 horsens

Mandag – Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 13:00