IT-SUPPORT, SALG AF PC SAMT IT-SYSTEMER I Horsens

 

Vi er her stadig for dig - også i krisetider

Selvom Danmark er i krise, må hjulene ikke gå I stå – og du skal stadig på bedste måde passe dit arbejde. Nye arbejdssteder og arbejdsmetoder giver nye udfordringer – og det sidste, du har brug for lige nu, er IT-problemer.

Driller IT-udstyret, eller mangler du noget, sidder vi naturligvis stadig klar til at hjælpe med forsvarlig levering af IT-udstyr til hjemmearbejdspladser, guide til opsætning samt alle former for fjernsupport.

Er du gået i stå på grund af IT-udfordringer? Så kontakt os i dag. Sammen kommer vi videre!

Brug for hjælp? klik her!

Brug for professionel hjælp til firmaets IT?

Søger du  hjælp og vejledning til indkøb, installation  og drift af IT-løsninger til dit firma? Kontakt Attech Computer i Horsens for skræddersyede IT-løsninger til overkommelig pris – den gode service koster ikke ekstra!

Månedens tilbud: Find den nye pc, printer eller tilbehør til kontoret her

Bærbare PC'ere

Lenovo T15P Bærbar PC

DKK21.248,75 (ex. moms: DKK16.999,00)
DKK2.748,75 (ex. moms: DKK2.199,00)
DKK16.248,75 (ex. moms: DKK12.999,00)
DKK1.598,75 (ex. moms: DKK1.279,00)
DKK2.875,00 (ex. moms: DKK2.300,00)

Spotprodukter erhverv

Logitech Wireless Presenter R500

DKK423,75 (ex. moms: DKK339,00)
DKK2.498,75 (ex. moms: DKK1.999,00)
DKK899,00 (ex. moms: DKK719,20)

Vi tilbyder : hurtig, troværdig it-service til firmaer i Horsens og omegn

Nyt IT-udstyr til firmaet?

Det kan svært at vælge de rigtige PC’ere, printere og netværksdele til firmaet. Der kommer konstant nye teknologier, og valget bliver nemt uoverskuelig, ligesom en enkelt fejlopsætning kan være både tidskrævende og ødelæggende for forretningen.

Det er her vores erfaring med opsætning, support og drift af IT-systemer kommer ind. Vi finder den helt rigtige løsning til dig, så teknologien kan gøre din arbejdsdag nemmere – uanset størrelsen af dit firma.

Få hjælp til at vælge IT til firmaet

Skræddersyede IT-løsninger

Erhvervskunder har specielle krav, når det kommer til IT-løsninger: De skal både virke optimalt, og være tilpasset firmaets ansatte og opgaver.

Vi har stor erfaring med at vejlede firmaer af alle størrelser til den helt rigtige IT-løsning. Tag os med på råd i forbindelse med opgradering eller udskiftning af firmaets IT-installationer, service-og reparationsopgaver,  eller drift af jeres IT-løsninger. Kontakt os i dag for en snak om behov og ønsker.

få tilbud på en ny IT-løsning

IT-support og driftsaftaler

Har du brug hjælp til dine IT-systemer? Vil du også hellere bruge tid på forretningen end på at skulle bekymre dig om IT? Vores teknikere hjælper med alt fra IT-support til PC reparation, computer hjælp og opgradering af IT-udstyr.

Opgaver kan efter behov klares via telefon, fjernsupport, ude hos dig eller i vores værksted. Vi er yderst fleksible og kan endda stå for din daglige IT-drift, vedligeholdelse og opdatering, så du slet ikke behøver at bekymre dig om andet end din forretning.

Hør mere om IT-support og drift

Besøg vores butik i Horsens

Attech Computer, Lokesalle 30, 8700 Horsens

Mandag – Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 13:00

Eller send os en besked

artikler og tips om IT

 

Vil du blive klogere på IT? I vores artikelsektion finder du hver måned ny viden og inspiration.

læs flere artikler