Med F-Secure kan du arbejde og shoppe trygt online

Hjemmearbejdsplads og onlineshopping er blevet hverdag for mange – nu mere end nogensinde. Derfor er det vigtigt at sørge for, at dine enheder kører uden problemer, og at din onlinesikkerhed er optimeret.


For at hjælpe dig godt i gang giver vi dig her et par tips til at arbejde sikkert hjemmefra:

Læs her om de mest almindelige onlinetrusler, privatpersoner oplever

Når du færdes på Internettet, skal du vide, at ikke alle i denne verden har gode intentioner. Vi bruger alle vores pc’er, tablets og især telefoner, til at holde os forbundet med familie, venner, arbejde og til at shoppe, tjekke bank med mere, men det gør os desværre sårbare overfor onlinekriminelle. Derfor er det vigtigt at sørge for, at dine enheder kører uden problemer, og at din onlinesikkerhed er optimeret.

Her er et overblik over nogle af de trusler, du kan møde på Internettet:

 

Virus og Malware

Virus og malware er nogle af de ældste og mest almindelige online trusler, og er en overordnet betegnelse for skadelige programmer, designet til at infiltrere dine enheder.

Nogle malware, såsom virus og orme, kan gøre bemærkelsesværdig skade på din enhed,såsom at slette filer eller forstyrre vigtige processer, men de kan også arbejde mere skjult og lade kriminelle følge med i hvad du laver, indsamle info, sætte hastigheden ned på din PC eller endda få din enhed til at gå i sort. Når først en kriminel er kommet ind i dit system, kan han nemt sprede sig videre.

Ransomware

Ransomware er en specifik form for malware, nærmere bestemt en form for afpresning som virker ud fra den kriminelles antagelse af, at dine data er så vigtige for dig, at du er villig til at betale løsepenge, for at få adgang til dem igen.

Den mest almindelige form for ransomware er crypto-ransomware. Denne virker ved at din enhed bliver krypteret af et stykke malware og for at få ”nøglen” til at åbne krypteringen, skal du så betale løsepenge til den kriminelle.

Phishing og identitetstyveri

Online Phishing (“fiskeri”) er en form for bedrag, hvor kriminelle snyder dig til afgive  oplysninger, såsom adgangskoder, bankoplysninger eller kreditkortinformationer ved hjælp af falske hjemmesider eller SMS’er. De kriminelle bruger oftest sider og links, der ser ægte ud og navne, vi er trygge ved. For eksempel bruges kopier af sider som SSI.dk fordi kriminelle ved, at mange af os, vil kigge  her under Corona-krisen. Derfor opdager du heller ikke nødvendigvis tyveriet før det er for sent.

Så snart den kriminelle har fået fat på dine oplysninger, kan de blandt andet at købe ting i dit navn, overtage dine konti på de sociale medier eller ansøge om lån og kreditkort i dit navn.

Kreditkort- og netbanksvindel

Onlinekriminelle har altid ledt efter deres næste mulighed for at fratage dig dine hårdt tjente penge. Kreditkortsvindel er en af de dem. Da vi handler mere og mere online og flere bankforretninger bliver klaret på telefonen eller pc’en, spreder vi vores personlige informationer mange steder på nettet. Dette udnytter de kriminelle, som jævnligt hacker de sider, du har brugt, for at få dine brugeroplysninger, passwords og kreditkort informationer. 
 
Bank trojans er en anden form for onlinekriminalitet, som går direkte efter dine penge. Trojans er virtuel bagdør, som spredes igennem inficerede hjemmesider og mails. Trojanen venter på, at du besøger din banks hjemmeside, og sender dig i stedet til en falsk side, som ligner den ægte. Inden du opdager, at noget er galt, har du fået indtastet så mange oplysninger, at hackeren nu har fri adgang til dine bankkonti.

F-Secure SAFE passer på dig!

F-Secure SAFE er et prisvindende produkt, der beskytter dig mod ovenstående trusler og mere til, når du færdes online. Udover at beskytte dig mod malware, har det også funktionerne beskyttet browsing og online bankbeskyttelse. Der er ingen grund til at være nervøs for om man er ramt. F-Secure holder dig beskyttet.

Virker på alle enheder, både smartphone, tablet og computer, Android og IOS.

Køb safe med 40% rabat

Tilbudsprisen er beregnet i forhold til normalprisen på SAFE beskyttelse til fem enheder i et år. Prisen gælder kun ved samtidig køb af ny henhed.

F-Secure sikkerhedspakke

F-Secure cybersikkerhed fra Finland

Ingen kender cybersikkerhed som F Secure. Igennem tre årtier har F Secure drevet innovationer inden for cybersikkerhed, som forsvarer titusindevis af virksomheder og millioner af mennesker verden over.

Med uovertruffen erfaring inden for klientbeskyttelse såvel som detektering og respons, beskytter F Secure virksomheder og forbrugere mod alt fra avancerede cyberangreb og databrud til udbredte ransomware-infektioner. F-Secures sofistikerede teknologi kombinerer maskinel indlæring og menneskelig ekspertise i vores verdenskendte sikkerheds labratorier i en unik tilgang kaldet Live Security.

En partner du kan stole på: Køb din sikkerhedspakke hos os

Som mangeårig leverandør af sikkerhedsløsninger til både private og firmaer kender vi værdien af tryghed og sikkerhed både i hverdagen og i arbejdsdagen. Vil du vide mere om sikkerhedsløsningerne fra F-Secure så kontakt os endelig, og vi besvarer gladeligt alle dine spørgsmål.