Computerhjælp til firmaer i horsens

 

Vi hjælper med installation, REPARATION og drift af PC, netværk, software og andre  IT-løsninger.

 

Brug for professionel hjælp til firmaets IT?

Søger du hjælp og vejledning til indkøb, installation og drift af IT-løsninger til dit firma? Kontakt Korshøj Kontor Center i Horsens for skræddersyede IT-løsninger til overkommelig pris – den gode service koster ikke ekstra.

Vi tilbyder : skræddersyet it-service til firmaer i Horsens og omegn

Din eksterne it-afdeling: Support og service til virksomheder i Horsens

På udkig efter professionel computerhjælp for virksomheder i Horsens? Lad Korshøj Kontor Center klare den opgave for jer! Hvis jeres virksomhed har behov for akut pc hjælp, så er du havnet det helt rigtige sted her hos Korshøj Kontor Center. Vi har over 30 års erfaring med IT og tilbyder en lang række spændende løsninger til erhvervskunder, som dækker over både professionel rådgivning, effektive reparationer og hurtige udskiftninger af reservedele. Vi står derfor altid klar med den nødvendige computerhjælp for virksomheder i Horsens.

Hurtige computere har stor betydning for effektiviteten på en arbejdsplads og er for mange et vigtigt redskab i det daglige arbejde. Derfor kan det skabe store problemer, hvis teknikken ikke fungerer optimalt i jeres virksomhed.

Hos Korshøj Kontor Center løser vi en lang række problemer og udskiftninger for både små og store virksomheder, på tværs af brancher, og kan også levere professionel hjælp til computer for virksomheder i Horsens og omegn.

Vi løser alle computerproblemer for virksomheder i Horsens

Oplever jeres virksomhed computerproblemer i Horsens? Hos Korshøj Kontorcenter kan vi hjælpe jer med både teknisk support og effektive computerreparationer af enhver art. Vi kan b.la. tilbyde følgende ydelser:

  • Komplette IT-løsninger til virksomheder
  • Reparation og opgradering af IT-løsninger
  • Professionel IT-support til erhvervsdrivende
  • Salg af IT-services til firmaer
  • Serverovervågning og IT-drift
  • IT-support og driftsaftaler
  • Yderligere hjælp til pc for virksomheder i Horsens

SALG AF IT-UDSTYR TIL ERHVERVSKUNDER

Vi forhandler derudover et stort sortiment af IT-udstyr til erhvervskunder og medfølgende vejledning omkring dette. Dette kan b.la. være med til at højne, både effektiviteten og produktiviteten for alle jeres medarbejdere, som kan skabe stor værdi for jeres virksomhed. Dette vil i sidste ende kommer jeres kunder til glæde og gavn.   

Tøv ikke med at kontakte os og få samtidig et uforpligtende tilbud på en lang række af vores erhvervsmæssige IT-løsninger og pc hjælp for virksomheder i Horsens af høj kvalitet.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Besøg Korshøj Kontor Center i Horsens

Korshøj Kontor Center
TorstedAllé 2e,
8700 Horsens 

Mandag – Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30