Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Vil din PC ikke starte? Eller er den blevet langsom på det sidste? Driller udstyret? Så tag en snak med vores teknikere om mulighederne for reparation eller opgradering af din PC.

Vi tilbyder reparation og opgradering af computere og andet IT-udstyr (herunder printere, netværksudstyr, servere mv.) til private og virksomheder over hele landet. Vi hjælper hurtigt og effektivt med både fejlfinding og afhjælpning af alle former for problemer, så levetiden på dit IT-udstyr forlænges, og du hurtigt er i gang igen. Vi giver dig en skarp pris og rådgiver dig ærligt om, hvorvidt en reparation kan betale sig.

Med over 20 års erfaring er vi specialister i reparation af IT-udstyr. Vi har blandt andet erfaring med reparation af Acer, HP, Lenovo, Brother, Canon, Epson og Mac, og vi reparerer og opgraderer naturligvis både Mac- og Windows -styresystemer.

Vi har værksteder i alle større byer (København, Odense, Aarhus og Aalborg, m.fl.) samt en lang række mindre byer. Vi udfører de fleste reparationer af computere og IT-udstyr i vores egne lokale værksteder, men hvis det skal gå hurtigt, eller hvis der er tale om en større installation, kører vi også meget gerne ud til dig.

Find Din Lokale IT-Partner

 

 

cbcitdk services reparation

Hurtig fejlfinding ved PC problemer

Driller din PC, og aner du ikke, hvad du skal gøre? Tag en snak med vores kompetente teknikere og lad os fejlfinde for dig. Vi kan lynhurtigt – ofte samme dag – give dig overblik over præcis, hvad der er galt, og komme med en god pris på afhjælpning af problemet.

cbcitdk services reparation

Reparation af PC og IT-udstyr

Vi klarer de fleste reparationer – fra mindre justeringer til udskiftninger af defekte dele – billigt og bekvemt i vores lokale værksteder med mindst mulig ventetid. Dit udstyr er i sikre og kompetente hænder, og du er hurtigt oppe at køre igen, hvis uheldet er ude.

cbcitdk services fejlfinding server

Opgradering af PC et godt alternativ?

Hvis din computer kører langsomt, er løsningen ikke altid en ny maskine til flere tusinde kroner. Ofte kan en billigere opgradering give forbedret hastighed, forlænge din PC's levetid og holde dig godt kørende. Snak med os om muligheden for opgradering, før du køber en ny PC.

 

Forlæng levetiden med en billig reparation

Vi ved, at IT-udstyr er en vigtig og nødvendig del af dit liv, og derfor tilbyder vi hurtig reparation hjemme hos dig eller på et af vores mange værksteder på Sjælland, Amager, Fyn og i Jylland. Vi er Danmarks største IT-kæde med over 60 forretninger landet over. Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud til din adresse med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder du.

Vores uddannede og specialiserede IT-teknikere kan udbedre langt de fleste skader og problemer med dit IT-udstyr. Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis din computer tænder periodisk, hvis din computer har blå eller sort skærm, hvis computeren bipper når du tænder den, hvis din trådløse internetforbindelse ikke virker, hvis lyden på PC'en ikke virker, hvis batteriet er dødt, eller hvis din computer har brug for en reservedel.

Vi har en stor mængde reservedele til en lang række almindelige computere, printere og IT-produkter på lager, og vi kan derfor udskifte næsten alle former for hardware. Vi kan desuden hjælpe med installation af software (herunder styresystemer og drivere), så du er sikker på, at alt er korrekt opsat og virker, som det skal. Efter behov kan vi også hjælpe med opgradering af computeren, genskabelse af harddisk (tabte data) og fjernelse af virus.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, eller tag en uforpligtende snak med Din Lokale IT-Partner, hvis du har brug for hjælp til reparation, opgradering eller fejlfinding af alle former for computere og IT-udstyr. Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud, og vi fortæller dig naturligvis, hvis det ikke kan betale sig at reparere eller opgradere IT-udstyret, så du ikke kaster penge ud af vinduet.

Du kan få oplyst vores priser ved at kontakte os og beskrive, hvilke problemer du ønsker løst. Vi bestræber os på at give dig et ærligt overslag samt kyndig hjælp og vejledning til en fair pris.