Beskyt virksomhedens data med prisvindende sikkerhedsløsninger

Med F-Secure dækker du nemt og billigt firmaets behov  for onlinesikkerhed med en simpel, sikker og brugervenlig løsning.

Gode grunde til at vælge sikkerhed fra F-Secure

Nem, brugervenlig og billig antivirus til alle firmaets enheder

F-Secure Protection Service for Business (PSB) er den bedste og mest omfattende sikkerhedspakke udviklet specifikt til at varetage virksomheders sikkerhedsbehov. På trods af at PSB er en af markedets bedste, højteknologiske løsninger, er den nem at installere, administrere og opdatere. Det betyder, at du og dine ansattes tid kan bruges på vigtigere ting end bekymringer og unødig administration.

PSB beskytter automatisk virksomhedens Windows- og Mac-computere samt mobilenheder mod trusler som virus, ransomware, og datalæk – uden krav til teknisk snilde fra din side eller større omkostninger til vedligeholdelse eller administration. PSB anvender banebrydende sikkerheds-teknologier såsom kunstig intelligens og maskinlæring til at holde dig et skridt foran hackerne, og opdateres med ny trusselviden i realtid, så du altid har den bedst mulige beskyttelse mod onlinetrusler.

Kort og godt: Verdens stærkeste og bedst tekniske beskyttelse mod virus og onlinetrusler, med en minimal investering i indkøb og vedligeholdelse!

Få mere at vide - Find din lokale IT-Partner

Styrk datasikkerheden med den bedste mobile sikkerhedspakke

Tænker du nogensinde over, at din mobil kan være firmaets største sikkerhedsbrist? I den moderne arbejdsdag er vores telefoner, tablets og bærbare computere fyldt med sensitive forretningsdata, som kan stjæles eller tages som gidsel af skrubelløse IT-kriminelle. F-Secure Freedome For Business løser med ét klik alle sikkerhedsudfordringer for den moderne, mobile forretningsmand:

Avanceret VPN-teknologi krypterer automatisk dine data på offentlige WiFi-forbindelser mens malware-beskyttelse sikrer mod skadelige apps som kan slette, stjæle eller kryptere dine data. Skulle din enhed blive stjålet, kan du sikkert og nemt slette alle data fra den med et tryk på en knap.

Freedome er ikke kun markedets måske mest avancerede mobile sikkerhedsløsning, det er uden tvivl også den nemmeste at anvende: Installer appen på din enhed, aktiver alle sikkerhedslag med tryk på en enkelt knap og start arbejdet. Mere simpelt og mere sikkert bliver det ikke.

Hør flere fordele - kontakt din lokale IT-partner