Spar stort på udskrifter med epson Ecotank printere  fra Din Lokale It-Partner

Epson EcoTank er den nye, smarte og billige måde at printe på. Med en EcoTank printer skal du ikke bruge en formue på dyre printerpatroner. I stedet leveres din nye printer fyldt med blæk svarende til indholdet af op til 88 standardblækpatroner.


Når det bliver nødvendigt, tanker du selv nemt og billigt nyt blæk på din EcoTank printer – til glæde for både din pengepung og miljøet.

Hvordan fungerer en Epson EcoTank printer?

En EcoTank-printer er fundamentalt anderledes end de fleste printere – den har en stor indbygget blækbeholder, som du fylder fra de medfølgende blækflasker i stedet for at bruge almindelige blækpatroner.

Fra starten har du blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider og sparer altså både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side.

Hør mere hos din Lokale IT-Partner

Ecotank printere til hjemmet

Hvor billig er en Epson EcoTank printer i drift? 

Med en EcoTank printer fra Epson får du ikke bare en holdbar kvalitetsprinter, du får også en printer, som er utrolig billig i drift: Med Epson EcoTank sparer du op mod 90% på blækpisen i forhold til en almindelig printer og kan for eksempel printe 25 sider i farve for blot én krone!

Selvom EcoTank ikke er blandt de billigste printermodeller på hylderne, tjener du hurtigt din investering ind og kan spare fremadrettet, uanset om du bruger EcoTank til hjemmet eller i firmaet.

Hør mere hos Din Lokale It-Partner

ecotank printere til firmaet

kr.3.799,00 (ex. moms: kr.3.039,20)

Få hjælp til at vælge ny printer: Sammen finder vi en printer til dine behov!

Når vi skal vælge ny printer, er vi sjældent to mennesker, der er helt ens. Alle har vi forskellige krav til udskriftsmuligheder, kvalitet, hastighed og pris. Mangler du hjælp til at vælge ny printer? Så tag os med på råd. Vi hjælper med alt fra rådgivning før køb til installation og support. Tag en snak med Din lokale IT-Partner, så finder sammen den rigtige printer til dit hjem eller dit firma.