Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Vil din PC ikke starte? Eller er den blevet langsom på det sidste? Driller udstyret? Så tag en snak med vores teknikere om mulighederne for reparation eller opgradering af din PC.

Vi hjælper hurtigt og effektivt med både fejlfinding samt afhjælpning af alle former for problemer med PC’ere og IT-udstyr Både for private og virksomheder. Vi giver dig en skarp pris på udbedring og rådgiver dig ærligt om hvorvidt reparation kan betale sig, eller køb af ny PC eller udstyr måske er en bedre løsning.

Bedst af alt? Vi udfører de fleste reparationer af computere og IT-udstyr i vores eget lokale værksted, så du spilder mindst mulig tid hvis uheldet er ude. Skal det gå rigtig stærkt, eller er der tale om en større installation, kører vi også gerne ud til dig!

Vores værksteder hjælper dig med...

cbcitdk services reparation

Hurtig fejlfinding ved PC problemer

Driller din PC? Aner du ikke hvad du skal gøre? Tag en snak med vores kompetente teknikere og lad os fejlfinde for dig. Vi kan lynhurtigt - ofte samme dag - give dig overblik over præcis hvad, der er galt, og komme med en skarp pris på afhjælpning af problemet.

cbcitdk services reparation

Reparation af PC og IT-udstyr

Fra mindre justeringer til udskiftninger af defekte dele. Vi klarer de fleste reparationer billigt og bekvemt i vores lokale værksteder med mindst mulig ventetid. Så ved du altid hvem dit udstyr er i hænderne på, og du er hurtigt oppe at køre igen, hvis uheldet er ude.

cbcitdk services fejlfinding server

Opgradering af PC et godt alternativ?

Kører din computer ikke så hurtigt længere? Løsningen er ikke altid en ny maskine til flere tusinde kroner. Ofte kan en billigere opgradering give ny hastighed, forlænge din PC's levetid og holde dig godt kørende. Snak mulighed for opgradering med os inden du køber ny PC

 

Kontakt Din Lokale IT-Partner i dag hvis du har brug for hjælp til reparation, opgradering eller fejlfinding på alle former for computere og IT-udstyr. Vi giver gerne et hurtigt, skarpt og uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om det kan betale sig at reparere eller opgradere din PC? Så tag en snak med os, eller læs vores artikel om reparation og opgradering!

Find Din Lokale IT-Partner