Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Med en IT-driftsaftale hos os får du en fleksibel og professionel samarbejdspartner, der passer godt på dine IT-systemer døgnet rundt, så du kan sove trygt om natten og fokusere 100% på din virksomhed om dagen. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og dine behov, så vi er sikre på at levere en driftsløsning, du er tryg og tilfreds med. Du betaler naurligvis kun for de ydelser, du modtager, for hos os findes der ingen standardløsninger.

Vi kan varetage alle opgaver, der knytter sig til din virksomheds IT-systemer. Opgaverne kan eksempelvis omfatte løbende backup og vedligeholdelse, opdatering af netværk og servere, IT-support, undervisning, dokumentation og ledelsesrapportering, håndtering af antivirus og firewall, 24-timers systemovervågning og udrykning ved systemnedbrud. Du bestemmer naturligvis selv, hvilke opgaver vi skal tage os af.

Find Din Lokale IT-Partner

 

IT-support tilpasset dine behov

Vi sammensætter en løsning, der er specialtilpasset til din virksomhed og dine behov. Hvis du har brug for hjælp til mindre problemer, klarer vi det til en fast, lav timepris. Hvis dit behov er større, tilbyder vi en klippekortsordning eller en egentlig IT-driftstaftale.

Tilgængelig døgnet rundt

Vi står til rådighed døgnet rundt – 365 dage om året – for vi ved, at IT-systemerne er essentielle for din virksomhed. Vi påtager os det fulde ansvar for alle tekniske systemer og enheder i jeres netværk og løser kritiske systemnedbrud med kort varsel.

En fleksibel løsning

Vi understøtter din virksomhed fagligt og kompetent, når behovet for hjælp opstår. Vores IT-driftsaftaler er baseret på fuld fleksibilitet og skalerbarhed, så vi kan hjælpe dig i lige præcis det omfang, du og din virksomhed har brug for.

 

En ekstern IT-afdeling med kompetencerne samlet ét sted

Når du vælger os som samarbejdspartner, får du en ekstern IT-adeling i ryggen med alle kompetencer samlet ét sted. Vi har en lang række uddannede og specialiserede medarbejdere, der kan håndtere alle tænkelige IT-opgaver, så du kun behøver at henvende dig ét sted, når du har brug for hjælp. Derved minimeres dine omkostninger og den tid, du bruger på administration, så du kan koncentrere dig 100% om din virksomhed.

Vi har specialiseret os i at gøre arbejdet i din virksomhed nemmere og mere sikkert. Vi tror på forebyggelse frem på brandslukning, og skulle der mod forventning opstå en fejl i IT-driften, bliver den opdaget øjeblikkeligt af vores automatiske systemovervågning, så vi kan rykke hurtigt ud og udbedre fejlen. Som din eksterne IT-afdeling kan vi derfor garantere et sikkert og stabilt driftsmiljø med høj oppetid.

Vi ved, at mange af jeres medarbejdere er afhængige af IT i det daglige arbejde, og at den daglige drift i jeres virksomhed ikke kan fungere uden et stabilt IT-miljø. Derfor tilbyder vi IT-support døgnet rundt, 365 dage om året, så du og dine medarbejdere kan få hjælp, når I har behov for det. Vores IT-driftsaftaler er baseret på faste og forudsigelige udgifter, så du har et fuldt overblik over økonomien og undgår dyre ekstraregninger.

Over 20 års erfaring med ekstern IT-drift og -support

Vi er Danmarks største og ældste IT-kæde med over 60 selvejede forretninger landet over.  Vores store netværk gør os i stand til at rykke ud til din virksomhed med kort varsel, uanset hvor i landet du befinder du. Vi bestræber os på at give dig kyndig hjælp vejledning til en fair pris, og vi gør

Spotprodukter til Erhverv