CBC - DIN LOKALE IT-PARTNER - DANMARKS STØRSTE IT KÆDE

Peder Hvejsel

CBC Din lokale IT-partner er Danmarks største og ældste IT kæde med over 60 forretninger landet over. Kæden er etableret i 1993, og har hovedkontor i Fredericia. Fra hovedkontoret laves der indkøbsaftaler, uddannelse samt konceptudvikling for at sikre dig, at du altid får både en fair pris og en god, kompetent betjening i alle vores forretninger.

Kæden består af to typer af forretninger: butikker med salg tilprivate kunder, og erhvervsforretninger, der udelukkende henvender sig til erhvervsvirksomheder.

Butikker med salg til private

Vores detailbutikker er alle etablerede PC forretninger med faglig ekspertise indenfor PC-området samt eget værksted. Forretningerne er spredt jævnt over hele landet, også i yderområder, og sortimentet består af førende mærkevarer indenfor PC'er og bærbare, printere og tilbehør samt spil og andre software produkter. Vores forhandlere kan også hjælpe dig med at bygge en PC efter netop dine specifikationer og ønsker.

Erhvervsforhandlere

De rent erhvervsorienterede forretninger sælger IT udstyr, software og serviceydelser til erhvervsvirksomheder. Den primære målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder, og det primære sortiment er tilpassede pakkeløsninger så som PC netværk, kontorprogrammer og økonomistyringsprogrammer med tilknyttede serviceydelser. Alt dette naturligvis tilpasset kundens behov og ønsker. Det er disse forretningers mål at være den mindre virksomheds IT afdeling, hvor virksomhederne kan få den totale leverance fra udstyr til de efterfølgende konsulentydelser.

Dine fordele som kunde

Som kunde hos CBC er du sikret et kæmpe udvalg og god personlig service både ved køb og ved reparationer.

Udvalg: Vores forhandlere har adgang til et af Danmarks største kataloger af it-udstyr og tilbehør til både PC og Mac. Mangler et specielt produkt kan vi med stor sandsynlighed skaffe det hjem for dig fra vores fjernlager - ofte indenfor ganske få dage.

Reparationer: Vores forhandlere har alle eget værksted tilknyttet deres butik. Skulle noget gå galt med dit udstyr eller skulle du få lyst til at få det serviceret eller opgraderet, kan du indlevere det ved Din Lokale IT-Partner, som næsten altid klarer opgaven i huset - hurtigt og effektivt. Du får altså den ekstra tryghed, at du altid ved hvor dit udstyr er og hvem der har det i hænderne.

Service: Mange af vores konkurrenter glemmer, at køb af it-udstyr for mange er en tillidssag. Det er vigtigt, at du som kunde kan føle dig tryg i købssituationen og føle at du får den vejledning og service, du har brug for; både før, under og efter købet. Det er vores forhandleres klare mål at gøre en forskel på dette område, og tage sig tid til at levere god og personlig service til alle kunder. Kun sådan kan vi sikre, at du får de rigtige produkter med hjem.

Vi glæder os til at se dig hos Din Lokale IT-Partner!

 

Peder Hvejsel

Direktør CBC IT Amba