Privatliv. Sikkerhed. Frihed.

  • Ingen logførings- eller sporingspolitik
  • Kompatibel med alle større styresystemer
  • Enkel og nem at bruge
  • Beskytter op til 6 enheder samtidig
  • Priser helt ned til kr49,95 om måned

Total frihed online

Det har aldrig været nemmere helt at beskytte privatlivets fred online og have total internetfrihed. BullGuard VPN giver dig den fleksibilitet, at du kan gå på internettet og bruge onlinetjenester sikkert og trygt hjemme, på arbejdet eller i udlandet.

Beskyt privatlivets fred

Uanset om du bruger en computer eller en smartphone på et offentligt wi-fi-netværk på en café eller gerne vil tjekke dine bankkonti online i lufthavnen eller et indkøbscenter, sørger BullGuard VPN for din sikkerhed.

Enkel og nem at bruge

Du skal blot klikke på Quick Connect for med ét klik at få adgang til den nærmeste BullGuard VPN-server, som opretter forbindelse for dig ud fra et antal faktorer, herunder din nuværende placering. Eller du kan selv vælge det land, du ønsker, og oprette forbindelse til en server i det pågældende land.

Enhver enhed, ethvert styresystem

Beskytter op til seks enheder samtidig med en enkelt BullGuard VPN -konto, uanset om det er en stationær computer, smartphone, bærbar computer eller tablet, og på alle større styresystemer: Windows, MacOS, Android og iOS (iPhone + iPad)

Ingen logførings- eller sporingspolitik

BullGuard VPN logger ikke, hvad du laver online, eller registrerer, hvilke websteder du besøger, således at du har fuldstændig beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed online.

Ekstra beskyttelse

Vi bruger VPN for sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred. Men hvad sker der, hvis VPN-forbindelsen pludselig falder ud?

BullGuard VPN har funktionalitet, der automatisk forhindrer din IP-adresse og andre følsomme data i at blive rundsendt via en usikker forbindelse, hvis forbindelsen til dit VPN bliver afbrudt, uanset årsag.

Giver dig fuldstændig beskyttelse af privatlivets fred online

Den giver dig den fleksibilitet, at du kan gå sikkert på internettet og bruge onlinetjenester hjemme, på arbejdet eller i udlandet. Kryptering i militærklasse giver skudsikker beskyttelse af data, så der ikke er nogen, der kan stikke næsen i din kommunikation.

 

Særtilbud: Aktiver din licens senest 31. marts og få et års ekstra beskyttelse med i pakken!

DKK599,00 (ex. moms: DKK479,20)
DKK599,00 (ex. moms: DKK479,20)