BullGuard Small Office Security

Effektiv, enkel og pålidelig cybersikkerhed

 

Fremragende beskyttelse

Flere gange prisvindende beskyttelse i tre lag, blokerer for alle typer malwaretrusler, forhindrer adgang til skadelige websteder og stopper ransomware i dens spor, og holder dig sikker – altid.

Helt enkelt

Du har en virksomhed at drive. Har du virkelig lyst til at blive bebyrdet med administration af cybersikkerhed? Selvfølgelig ikke. BullGuard Small Office Security kunne ikke være enklere at bruge.

Beskyt alle dine enheder

Sikr dine arbejdsstationer og laptops mod malware og beskyt alle dine smartphones og andre mobilenheder, når dit team er på farten.

Lydløs, effektiv sikkerhed

Medarbejderne har ikke lyst til at have besværet med sikkerhedsforanstaltninger, opdateringer og scanninger. De vil bare gerne videre med deres arbejde uden at blive forstyrret og uden at skulle tænde og slukke deres enheder. De vil ikke engang bemærke BullGuard Small Office Security.

Opfyld compliance-krav

De stadig større krav om compliance kan synes svimlende. Hvordan følger man med? Ved at beskytte sine enheder med BullGuard Small Office Security er man godt hjulpet med hensyn til at opfylde bindende lovgivning og sikre sin virksomhed.

Førsteklasses ydeevne

Mange virksomheder er bekymrede over, hvor mange systemressourcer cybersikkerhed kræver. De er bange for, at det vil tage al processorkraften og gøre computerne langsomme. Bare rolig, du vil ikke engang bemærke, at BullGuard Small Office Security kører.

Cloud Admin Portal

Hjertet i din virksomheds sikkerhed

Administration af cybersikkerhed kunne ikke være enklere med denne brugervenlige, centraliserede cloud-portal.
Den giver omfattende muligheder for styring og er utrolig nem at bruge.

 

Vi har det dækket ind

BullGuard Small Office Security beskytter Windows-, macOS- og Android-enheder. Takket være den flere gange prisvindende antivirusbeskyttelse kan du sikre dine stationære computere, forsegle dine laptops og gøre dine mobilenheder vandtætte, så hele din virksomhed er beskyttet.

Windows
 
Windows er det mest populære styresystem i verden, og vi har det dækket ind. Udover brancheførende Windows-beskyttelse får du en firewall på steroider, sikker surfing og filtrering af indhold.
Mac

Mange tror, at Mac-computere er immune overfor malware. Det er de ikke. Der har været mange storstilede angreb mod macOS. Og det er usandsynligt, at de ophører, medmindre du er beskyttet af BullGuard.

Android

Alle elsker Android-enheder. De er fleksible, og man kan køre alle sine virksomheds-apps på dem. Men som et open source-styresystem er de også et stort mål for cyberkriminelle. BullGuard giver førsteklasses beskyttelse og har effektive funktioner mod tyveri.

Upload Image...

BullGuard Small Office Security

Se vores sikkerhedspakker til firmaer i alle størrelser

 

DKK1.598,75 (ex. moms: DKK1.279,00)
DKK6.623,75 (ex. moms: DKK5.299,00)
DKK10.748,75 (ex. moms: DKK8.599,00)

Passer vores pakker ikke til dit firmas behov? Kontakt os og vi sammensætter en unik pakke med præcis det antal licenser og den løbetid, du har brug for.

 

En partner du kan stole på: Køb din sikkerhedspakke hos os

Som mangeårig leverandør af sikkerhedsløsninger til både private og firmaer kender vi værdien af tryghed og sikkerhed både i hverdagen og i arbejdsdagen. Vil du vide mere om sikkerhedsløsningerne fra BullGuard så kontakt os endelig, og vi besvarer gladeligt alle dine spørgsmål.