Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Skal du bruge ny PC? Ny Printer? Eller netværks-udstyr? Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Kig forbi en af vores forretninger eller giv os et kald, så finder vi sammen den rigtige løsning til dig!

Hvis du skal bruge en ny computer, en ny printer eller nyt netværksudstyr, og du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den rette løsning, kan vi hjælpe dig videre. Vi har over 20 års erfaring inden for IT, og vi kan derfor give dig de råd og den vejledning, der skal til for, at du kan træffe det rigtige valg og få det optimale produkt med hjem.

Med os som partner får du professionel og uvildig rådgivning, når du skal købe nyt IT-udstyr. Vi er ikke ”gift” med nogen producenter, og vi rådgiver derfor altid objektivt om fordele og ulemper ved de forskellige produkter. Vi har adgang til et af Danmarks største varelagre med computere, printere og IT-udstyr fra både større og mindre producenter, og vi kan derfor altid skaffe det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris.

Find Din Lokale IT-Partner

 

 

Ny computer hos CBC

Ny stationær eller bærbar PC

Tag os med på råd, når du skal købe ny computer (PC) – så finder vi sammen det helt rigtige valg ud fra dine ønsker og behov. Hvis du er i tvivl, om du skal vælge en stationær eller bærbar computer, kan vi hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Ny printer

Den rigtige printer til dine behov

Det kan være rart med en kompakt og hurtig printer i hjemmet, men hvilken printer er bedst til dine behov? Er det en blækprinter eller en laserprinter, og hvilke ekstrafunktioner har du behov for? Vi finder den rigtige printer til dine behov og dit forbrugsmønster.

linksys router

Hurtigere og bedre hjemmenetværk

Bestiller du internet hos teleselskabet, får du en gratis trådløs router med i købet. Men den er desværre ikke altid hurtig eller langtrækkende nok. Tag en snak med os om hvordan du får fuld hastighed og dækning i hele hjemmet for få penge! 

 

Ny PC eller udstyr? Se månedens nyheder og tilbud her!

Månedens spot

 

Hver måned uddvælger vi en række tilbud og nyheder, vi finder specielt interessante. Dem præsenterer vi dig for i vores onlineavis. Læs den og bliv inspireret til dit næste PC eller hardware køb!

 

Læs månedens tilbudsavis!

 

 

Få hjælp og rådgivning til køb af PC og printer

Vi tilbyder gode råd og vejledning i forbindelse med dit indkøb af IT-udstyr (herunder stationære computere, bærbare computere, tablets, printere, netværksudstyr, tilbehør og meget mere). På baggrund af dine behov kan vi give dig en seriøs og kvalificeret anbefaling til, hvilket IT-udstyr du bør købe. Derved er du sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, der opfylder dine tekniske behov til en fair pris.

Vi kan naturligvis også hjælpe med opsætning og installation af udstyret, ligesom at vi kan tilbyde hjælp og support i forbindelse med dit eksisterende udstyr – enten hjemme hos dig (uanset hvor i landet, du befinder dig) eller over telefon og fjernsupport. Vi kan eksempelvis hjælpe med installation af software, opsætning af trådløst internet, opsætning af printer, opsætning af mail og effektiv beskyttelse mod virus.

Vi klarer alt det tekniske, så dit IT-udstyr er sikkert og klar til brug med det samme. Og du behøver ikke at bekymre dig, hvis du ikke har viden om begreber som USB, HDMI, hukommelse (RAM), processor (CPU), harddisk og grafikkort (GPU). Vores eksperter kan rådgive dig på en enkel og let forståelig måde, så du kommer godt fra start.

Vores rådgivning er skræddersyet til dine individuelle behov. Derfor kan vi eksempelvis finde på at spørge ind til, hvad du skal bruge IT-udstyret til, hvad dit budget er og hvilken slags programmer (software), du skal bruge. Derudover oplyser vi dig naturligvis gerne om både forsikring og reklamationsret, så du kender dine rettigheder som kunde.

Få en uforpligtende snak om dine ønsker

Kontakt os, eller besøg Din Lokale IT-Partner, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Så er du sikker på vælge den computer, printer eller det IT-udstyr, der giver dig mest værdi for pengene. Vores gode service og personlige vejledning koster naturligvis ikke ekstra. Vi glæder os til at hjælpe dig videre!

 

Månedens tilbud