Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Har virksomheden vokseværk? Har du brug for hjælp til valg af serverløsning eller en komplet omlægning af din IT infrastruktur?

Effektiviser din IT-infrastruktur med vores driftssikre hosting- og cloud-løsninger. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis du har behov for at installere, opdatere, opgradere eller omlægge dine serverløsninger. Med os som samarbejdspartner får du et professionelt og sikkert driftsmiljø, enten i vores datacenter eller i din virksomheds egne lokaler.

Vi kan hjælpe dig, uanset dit størrelsesbehov og uanset dine tekniske såvel som praktiske krav. Vores hosting- og cloud-løsninger kan eksempelvis bruges til håndtering af dokumenter, billeder, software, printere og mail, og hvis du på et tidspunkt får brug for en server mere, kan vi opgradere din cloud- eller hosting-løsning med det samme.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak med vores konsulenter. Vi er din professionelle sparringspartner, der kan give dig kyndig og personlig vejledning og tage hånd om dine bekymringer, realisere dine strategier og sikre dig og dine medarbejdere de bedst mulige arbejdsbetingelser. Vi ser frem til at hjælpe dig!


Find Din Lokale IT-Partner

 

 

Serverløsninger i alle størrelser

Servere kan være små og store, dedikerede, delte, virtuelle og fysiske. Mulighederne er mange og afhænger af, hvilke opgaver serveren skal udføre. Vores mange års erfaring kombineret med den nyeste viden giver os klare fordele, når vi skal rådgive dig omkring din server-investering

Hosting i sikre datacentre

Hvis du har meget store og tunge serverløsninger, som skal placeres i eksterne datacentre med skrappe krav til sikkerhed, adgang og backup, har vi både centrene og kompetencerne til at varetage opgaven for dig – uanset størrelse.

cbcitdk services cloud

Cloud-løsninger

I dag snakker alle om cloud og om at flytte ting ”i skyen”, men hvad er fordelene og ulemperne ved de nye cloud-teknologier? Vi giver dig objektiv rådgivning om mulighederne på markedet, så du har de bedste betingelser for at vælge den rette løsning.

 

Sikker, stabil og skalerbar hosting

Vi har over 20 års erfaring med IT, og vi ved derfor, hvordan man skaber en sikker, stabil og skalerbar serverløsning, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Vi kan levere en løsning med en meget høj oppetid og meget få driftsforstyrrelser. Vores store netværk af forretninger og specialister over hele Danmark, gør os i stand til hurtigt at løse eventuelle fejl og driftsproblemer, uanset hvor i landet du befinder dig.

Hvis du vælger en hosting-løsning i et af vores datacentre, garanterer vi, at dine data er i sikre hænder. Vores datacentre er beskyttet mod strømnedbrud, tyveri, brand og oversvømmelse, og de er overvåget 24 timer i døgnet. Beskyttelse mod hackere og virus klarer vi naturligvis også. Vi tager naturligvis backup af dine data løbende, så vi kan gendanne dem med det samme, hvis uheldet er ude. Med en serverløsning hos os varetager vi alt det tekniske, så du kan fokusere 100% på din virksomhed.

Fordele ved vores cloud-løsninger

En cloud-løsning er en internetbaseret serverløsning, hvor du har alle data (dokumenter, billeder, software, mail, kalender mv.) placeret sikkert hos vores datacenter. Du og dine medarbejdere kan tilgå og redigere jeres data når som helst via internettet, og du kan naturligvis selv styre, hvilke medarbejdere der har adgang til hvilke data.

En cloud-løsning sikrer dig øget dynamik, fleksibilitet og skalerbarhed i forhold til et traditionelt datacenter med servere. Dine medarbejdere har adgang til alle data og alle værktøjer via internettet, uanset tid og sted.

Alle data kan naturligvis synkroniseres til både stationære computere og mobile enheder. Samtidig slipper du for omkostningerne til indkøb og vedligeholdelse af IT-udstyr, og du kan løbende op- og nedskalere løsningen, efterhånden som dine behov ændrer sig.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du har brug for hjælp til at vælge den rigtige serverløsning, eller om du blot har brug for en god sparringspartner til at afklare en række indledende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Med udgangspunkt i en analyse af din virksomhed og din branche kan vores konsulenter hjælpe dig videre og sammensætte den optimale cloud- eller hosting-løsning til dine behov.
Brug for professionel hosting til din server?

Den klarer vi også! Kontakt for eksempel Kontor Syd i Sønderborg, Time Computer i Hvidovre eller Microdata i Brøndby, som alle levererer professionel hosting i egne, lokale faciliteter.

Spotprodukter til Erhverv