Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Brug for vejledning til at foretage de rigtige valg om indkøb og installation af IT i din virksomhed?

Vi tilbyder professionel og uvildig rådgivning om indkøb, installation og optimering af dine IT-systemer, uanset dit størrelsesbehov: fra enkeltmandsvirksomheden, der skal bruge en enkelt arbejdsplads, til den lille eller (mellem)store virksomhed, der skal bruge en komplet kontorinstallation med arbejdsstationer, netværk, printere, servere og software.

Vores rådgivning baserer sig på mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen. Vi har en bred viden om IT og en strategisk og forretningsmæssig forståelse, der gør os i stand til at effektivisere dine IT-systemer, optimere dine arbejdsprocesser, mindske risikoen for kritiske nedbrud og derved skabe den størst mulige gevinst for din virksomhed.

Vi ved, at behovet for IT afhænger af både virksomheden og branchen, og hos os finder du derfor ingen pakkeløsninger. På baggrund af en grundig analyse af din virksomhed, sammensætter vi en individuelt tilpasset løsning, der understøtter din forretning og dit daglige arbejde – både nu og på lang sigt.

 

Find Din Lokale IT-Partner

 

 

cbcitdk services hotline

Skræddersyede IT løsninger til erhverv

Uanset om du har brug for en enkelt arbejdsplads eller et helt kontormiljø med netværk og printere, står vi klar med gode råd og vejledning. Vores IT-løsninger tager udgangspunkt i dine unikke behov, så din virksomhed har de optimale teknologiske arbejdsvilkår.

cbcitdk services servere

PC'ere og firmanetværk i alle størrelser

Den rigtige løsning er hverken for stor eller for lille, for kompliceret eller for simpel. Sammen finder vi ud af, præcis hvor mange og hvilke PC'ere, du har brug for, og hvordan de skal forbindes, så du og dine medarbejdere kan arbejde effektivt og uforstyrret.

cbcitdk services fejlfinding server

Print og server-løsninger

Nogle firmainstallationer stiller større krav end andre. Måske har du brug for en server-løsning til deling af filer og printere, måske ikke. Det varierer fra virksomhed til virksomhed. Vores mål er at finde den bedste og mest effektive IT-løsning til din virksomhed.

 

Vores IT-løsninger skaber værdi for din virksomhed

Vores forretningsforståelse og vores viden om IT gør os i stand til at forbedre dine arbejdsbetingelser, og dermed skabe større effektivitet og øget vækst i virksomheden. Vi reducerer dine IT-omkostninger og den tid, du bruger på IT, så du og dine medarbejdere kan fokusere 100% på din virksomhed.

Vi kan blandt andet tilbyde IT-rådgivning om computere, printere, servere, cloud-løsninger, software, netværk, fiberforbindelser og telefonsystemer og hjælpe dig med at finde en løsning, der er sikker, langtidsholdbar og rustet til fremtidens udfordringer. Vi udfører naturligvis vores arbejde og rådgivning i overensstemmelse med gældende lovkrav.

Ud over rådgivning og hjælp til indkøb af IT-systemer tilbyder vi at gennemgå dine eksisterende IT-systemer og foretage en risikovurdering vedrørende nedbrud, tab af data, hacking og virus. Vores stab af uddannede og specialiserede medarbejdere kan desuden hjælpe dig med løbende drift, support og problemløsning – uanset hvor i landet, du befinder dig, og uanset hvornår du har behov for det.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i en grundig analyse af din virksomhed, dit brancheområde og dine fremtidige strategier kan vi sammensætte en fremtidssikret IT-løsning, der understøtter dit daglige arbejde og stemmer overens med dine krav til omkostninger, sikkerhed og kvalitet.

Vi kan hjælpe med alle opgaver, store som små, og vi kan naturligvis hjælpe med både indkøb, opsætning, installation og optimering. Vores store netværk af forretninger og IT-rådgivere over hele Danmark gør os i stand til at levere professionel rådgivning, uanset hvor i landet, du befinder dig. På den måde er du sikret personlig og hurtig IT-rådgivning, der tilfører din virksomhed den størst mulige værdi til de lavest mulige omkostninger.

 

Spotprodukter til Erhverv

 

Månedens tilbud