IT-løsninger og IT-support til erhverv i Næstved og omegn – skræddersyede løsninger til firmaer i alle størrelser

IT til fair priser - Nova IT - Næstveds bedste IT support og vejledning!

Det er vores styrke at finde den IT løsning, der passer bedst til din virksomhed. Når du er tilfreds er vi tilfredse. Vi er en smidig organisation med ærlige, kompetente og effektive konsulenter, især er vi rigtig gode til den personlige kontakt. Læs mere...

Adresse:
Holsted Park 15A
4700 Næstved

 

Åbningstider:
Man - Tor: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

 

Vi hjælper firmaer til bedre IT-løsninger: Hvordan kan vi hjælpe dig?

TORBEN

Brug for IT-support, eller hjælp til indkøb og drift af IT? Kontakt os for vejledning og skræddersyede løsninger til en overkommelig pris - den gode service og rådgivning koster ikke ekstra!


Brug for råd? Hør mere her!

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Læs mere om os Gratis tips og gode tilbud

Se vores aktuelle tilbud

reparation af PC

Den mest troværdige IT support i Næstved

Uanset størrelsen af dit behov får du den rigtige IT-løsning eller IT support hos os. Vi har mange års erfaring i skræddersyede IT-supportaftaler til erhverv.

reparation af PC

IT support og driftsaftaler til firmaer i Næstved

Har du brug for IT support, PC reparation eller anden computer hjælp? Kontakt os for en god pris på alt fra timeafregnet IT-support til faste driftsaftaler.

reparation af PC

IT-løsninger til erhverv i Næstved og omegn

Vi leverer og installerer alt fra enkelte PC’ere til større kontorinstallationer – hurtigt og bekvemt! Kontakt os for en snak om dine behov, så sammensætter vi en skræddersyet IT-løsning.

Skal I have nyt IT-udstyr i firmaet, så kontakt Nova IT i Næstved, og vi leverer en skræddersyet IT løsning. Vi klarer også PC reparation, PC hjælp, computer reparation, og meget mere!

Det kan svært at vælge de rigtige PC’ere, printere og netværksdele til firmaet. Der kommer konstant nye teknologier, og valget bliver nemt uoverskuelig, og en enkel computer reparation kan være tidskrævende og ødelæggende for forretningen. Det er her vores PC hjælp og IT support kommer ind. Vi finder den helt rigtige løsning til dig, så teknologien kan gøre din arbejdsdag nemmere - uanset størrelsen af dit firma og dine behov.

Skræddersyede løsninger til erhvervskunder!
Vores erhvervsafdeling har stor erfaring med at vejlede erhvervsdrivende og firmaer af alle størrelser til den helt rigtige IT-løsning. Tag os med på råd i forbindelse med opgradering eller udskiftning af firmaets IT-installationer, computer reparation eller anden computer hjælp. Kontakt os i dag for en snak om dine behov.

IT-support og driftsaftaler!
Vil du hellere bruge tid på forretningen end at skulle bekymre dig om IT? Tag en snak med vores serviceafdeling: vi hjælper med alt fra IT-support til PC reparation, generel computer hjælp og opgradering af dit udstyr. Vi kan klare det via telefonen, via mail eller hos dig eller i vores værksted. Vi kan endda stå for din daglige IT-drift, vedligeholdelse og opdatering, så du slet ikke behøver at bekymre dig om andet end din forretning.

Vejen til professionel IT support i Næstved og omegn: her finder du Nova IT


Bliv klogere på IT til firmaet: Læs vores artikler om bedre IT i hverdagen

Hold dig opdateret! Få vigtige nyheder samt tips og tricks om IT i vores nyhedsbrev

Vil du være skarpere på IT og samtidig modtage konkrete fordele og unikke tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev! Med vores nyhedsbrev kommer du også først i køen til helt eksklusive tilbud og nye tiltag. Tilmeld dig nedenfor og få konkrete fordele med det samme - det tager under et minut!

Ja tak, send mig nyheder, opdateringer, tips og gode tilbud!

Jeg er interesseret i nyheder for:

Vil du vide mere?

ikon 03

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores skræddersyede IT-løsninger og tilbud. Så kontakt os i dag.

Få svar på dit spørgsmål!

 

Spotprodukter til Erhverv