Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for gratis tips, unikke tilbud og eksklusive konkurrencer

Vil du være skarpere på IT og samtidig få konkrete fordele, unikke tilbud og mulighed for at vinde spændende præmier? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi udsender jævnligt tips og tricks til hvordan du får mere glæde af IT i hverdagen samt spændende artikler og nyheder fra vores verden. Med vores nyhedsbrev kommer du også først i køen til helt eksklusive tilbud og konkurrencer med spændende præmier fra vores leverandører. Tilmeld dig nedenfor og få konkrete fordele med det samme! Det tager under et minut!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* skal udfyldes
Jeg er interesseret i nyheder for:

Er du også på Facebook?

CBC på Facebook

Kig forbi facebook.com/it-partner for nyheder, artikler og underholdning. Gør som 600 andre - LIKE os og kom først til opdateringer, gode tilbud og små skæve historier fra vores verden!

Besøg facebook.com/it-partner

Tre gode grunde til at tilmelde dig CBC Nyhedsbrev

Artikler, tips og relevant viden

Vi kan alle blive klogere. I hver udgave af CBC Nyhedsmail samler vi en række artikler og hjælpsomme tips, du kan bruge i hverdagen.

Unikke loyalitetstilbud

Vil du gerne favoriseres? Tilmelder du dig vores nyhedsbrev sørger vi for, at du kommer først i køen til de bedste tilbud!

Eksklusive konkurrencer

Held i spil? Fra tid til anden kører vi konkurrencer om spændende produkttnyheder - kun for modtagere af CBC Nyhedsbrev!

 

Og bare rolig, vi "spammer" dig ikke flere gange i ugen med tilbud og salgstaler. Vi udsender relevante nyhedsbreve, når vi har noget på hjertet, som vi mener du kan få glæde af. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved hjælp af formularen ovenfor. Husk at angive om du ønsker at modtage nyheder for private eller erhverv.