Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Din Lokale IT-Partner tilbyder

CBC - Din Lokale IT-Partner er en frivillig kæde af IT-forhandlere. med over 70 lokationer fordelt over hele Danmark. Vi består både af forretninger, som rådgiver og hjælper private med køb, reparation og opgradering af computere samt IT-udstyr og en række forretninger som udelukkende beskæftiger sig med salg, service og support til mindre og større virksomheder. Fælles for alle vores forretninger er dog, at vi tilstræber at give dig Danmarks bedste bedst rådgivning og service.

 

reparation af PC

Salg og opgradering af PC

Vi hjælper dig til en optimale løsning – du finder os lige her!

reparation af PC

Reparation af PC og udstyr

Vi fikser dit udstyr på din adresse eller på vores eget værksted!

reparation af PC

IT til private og erhverv

Alt fra PC’er til firmainstallationer leveres - hurtigt og billigt!

 

 

Find Din Lokale IT-Partner

 

 

Vejledning køb, reparation, opgradering af PC

Vejledning om køb, reparation eller opgradering af PC og IT-udstyr

Vores detailbutikker er alle etablerede PC forretninger med faglig ekspertise indenfor IT samt eget værksted, som kan bistå med hjælp til fejlfinding, reparation eller opgradering af din PC. Forretningerne er spredt jævnt over hele landet, også i yderområder, og sortimentet består af alle førende mærkevarer indenfor PC'er og bærbare, printere og tilbehør samt spil og anden software

Vores serviceværksteder og teknikere kan også hjælpe dig med at bygge den perfekte PC efter netop dine specifikationer og ønsker. Eller få tingene til at køre igen, hvis din gamle PC driller.

Totalløsninger til erhverv: Fra enkelte arbejdspladser til netværk i metermål

Vores rent erhvervsorienterede forretninger sælger IT udstyr, software og serviceydelser til erhvervsvirksomheder. Vores primære ekspertise er levering til mindre og mellemstore virksomheder, men ingen opgave er for stor.

Vores primære sortiment er tilpassede pakkeløsninger som PC netværk, kontorprogrammer og økonomistyring med tilknyttede serviceydelser. Alt dette naturligvis tilpasset dine behov og ønsker. Det er vores erhvervsforretningers mål at være den mindre virksomheds IT afdeling, hvor virksomhederne kan få total leverance fra tilpassede IT-installationer til de efterfølgende support og konsulentydelser.

cbcitdk services server
cbcitdk reparation af pc

Dine fordele: Kæmpe udvalg, hurtige reparationer og god service

Udvalg: Vores forhandlere har adgang til et af Danmarks største varelagre af it-udstyr og tilbehør til både PC og Mac. Mangler du et produkt, kan vi skaffe det hjem for dig fra vores fjernlager indenfor ganske få dage.

Reparationer: Vores forhandlere har alle eget værksted. Skulle noget gå galt med dit udstyr, eller får du brug for en opgradering, kan vi næsten altid klarer opgaven hos dig eller i vores eget værksted - hurtigt, billigt og effektivt.

Service: Køb af PC eller it-udstyr er for mange en tillidssag. Det er vigtigt, at føler dig tryg i købssituationen, og får den vejledning og service, du har brug for; både før, under og efter købet.

cbcitdk hjaelp ny pc

 

cbcitdk hjaelp reparation it

 

cbcitdk hjaelp support

Gratis fordele?

tilmeld nyhedsbrev

Vil du være klogere på IT og have unikke tilbud, spændende artikler og tips? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for tips, tricks og tilbud direkte i indbakken!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På Facebook?

Besøg CBC på Facebook

Kig forbi facebook.com/it-partner for nyheder, artikler og underholdning. Gør som 600 andre - LIKE os og kom først til opdateringer og gode tilbud!

 

Besøg facebook.com/it-partner

Ny PC eller udstyr? Se månedens nyheder og spotprodukter!

Månedens spot

 

Hver måned udvælger vi en række spotprodukter eller nyheder, vi finder specielt interessante. Dem præsenterer vi dig for i vores onlineavis. Læs den og bliv inspireret til dit næste PC eller hardware køb!

 

Læs månedens tilbudsavis!

 

Service er en mærkevare: Vi lover dig den bedst mulige service!

Vi ved godt at alle i dag kan finde ud af at sælge en PC til en god pris. Men hos CBC gør vi meget mere end det. Vi tror på at levere det rigtige IT-udstyr til den rigtige pris til netop dit behov. Derudover tror vi stadig på god service, kyndig vejledning og det lokale partnerskab. Vil du vide hvad der gør os til noget helt særligt? Så læs her vores "ti bud", vi efterlever, for at være din foretrukne lokale IT-partner i går, i dag og i morgen:

 1. Vi lytter og finder den bedste IT løsning til netop dig... Og den bedste løsning er ofte ikke den dyreste!
 2.  

 3. Vi tror på et ligeværdig partnerskab mellem os og dig... Hvor vi giver dig den bedste rådgivning i forbindelse med køb, service eller support - hver gang. Ellers mister vi dig som kunde!
 4.  

 5. Ærlighed og troværdighed... fra vores side er det bedste middel til at sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse, vil handle ved os igen - og anbefale os til andre!
 6.  

 7. Vi bor i dit nærområde... Derfor løser vi også dine opgaver lokalt. Der er ingen grund til at sende dit IT udstyr ud på en lang rejse, når vi kan reparere det lige nu og her i vores eget værksted.
 8.  

 9. Vi beskytter og værner om dine værdier og data... Hos os er det for eksempel ganske naturligt at tilbyde dig at tage backup af dine billeder og data før vi skifter din harddisk i din computer.
 10.  

 11. Faglig stolthed driver værket... Vi brænder for teknologien og vore fagområde, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os til stadighed et højt uddannelses- og certificeringsniveau, som holder vores service og viden "up to date".
 12.  

 13. Vi har en fysisk adresse... I en tid hvor nye muligheder hele tiden åbner sig og lukker igen med stor hast, medfølger der ofte en naturlig usikkerhed når du enten handler på nettet eller sender dit udstyr til reparation. Modsat mange andre har vi fysiske butikker eller kontorer. Her kan du komme i kontakt med os med det samme, hvis du har spørgsmål.
 14.  

 15. Vi var her for 20 år siden, og vi er her også i morgen... Når vi sælger et produkt eller en serviceydelse til dig, kan du altid enten ringe eller komme ind til os, hvis du oplever problemer med dit udstyr eller har spørgsmål. Vi har været i dit nærområde i årevis, og det er vi også om 5 år.
 16.  

 17. Vi er hurtige... Hvis din PC strejker eller du har IT nedbrud af anden karakter, kan vi reagere meget hurtigt og du skal som regel ikke vente flere dage på at få dit udstyr op at køre igen. Til erhvervskunder tilbyder vi både systemovervågning og døgnvagt så dit kritiske IT udstyr altid er beskyttet. Lige meget hvornår uheldet er ude.
 18.  

 19. Uafhængig rådgivning... Vi er ikke bundet af bestemte mærker eller producenter. Til gengæld har vi adgang til Danmarks måske største varelager af PC'ere og IT-udstyr. Derfor kan vi altid give dig den rigtige uafhængige rådgivning som løser netop dit behov.