Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Danmarks største og ældste IT-kæde

CBC Din Lokale IT-Partner

Hvem er CBC?

CBC Din lokale IT-partner er Danmarks største og ældste IT kæde, og består af over 70 selvejede forretninger landet over. Kæden er etableret i 1993, og består af to typer af forretninger: butikker med salg til private, og erhvervsforretninger, der udelukkende henvender sig til erhvervsvirksomheder.

Hvad end du er privat forbruger eller erhvervskunde bestræber vi os på, at du altid får både kyndig vejledning, en fair pris og god, kompetent betjening i alle vores forretninger. Som noget unikt i Danmark er vi der også, hvis uheldet er ude, og du står med en PC, som ikke virker. Alle vores forretninger har nemlig eget værksted og teknikere, der kan hjælpe hvis udstyret er gået i sort. Læs mere om CBC.

Vores værdier

I dagens forbrugssamfund er god service og kompetent betjening ikke altid en selvfølge. Men det er det hos os. Vi lever af god service, og kunne ikke drømme om at spare på den. Læs mere om service og vejledning.

Vi sælger dig ikke bare en PC, printer eller firmainstallation. Vi finder de rigtige produkter IT-produkter til dine behov. Snak med os, hvis du vil undgå at købe katten i sækken med din næste PC eller IT investering. Læs mere om vores værdier.

Vores butikker har egne værksteder og kompetente teknikere. Det betyder vi nemt, hurtigt og med fuld tryghedsgaranti kan reparere din PC eller IT udstyr, hvis uheldet er ude. Enten på din adresse eller på vores eget værksted. Læs mere om reparation.

Find Din Lokale IT-Partner

 

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Vejledning og salg af ALT indenfor IT

Fra små hjemme PC'ere til store firmainstallationer. Intet er for småt eller stort, og vores vejledning, service og priser er i top.

Reparation eller opgradering af PC

Virker PC'en ikke længere, eller er den ikke hurtig nok? Tag en snak med en af vores kompetente teknikere.

cbcitdk services overvaagning

IT overvågning, drift, support

Vil du hellere bruge tid på forretning end på IT? Lad os stå for support, drift eller overvågning af dit firmas IT-løsninger.