Reparation, service og salg af computere

76 20 79 00 info@cbcit.dk

Stabilitet og fremsynethed er vores styrke

Mere end 25 års erfaring... Det lyder måske ikke af meget, men i IT-verden er 20 år nærmest en menneskealder! Da CBC blev grundlagt i 1993 var internettet i sin spæde ungdom, hed den mest populære hjemmecomputer enten Commodore Amiga eller IBM PC 486, og en printer brugte ofte både nåle og farvebånd. Meget er sket siden - og det rasende hurtigt, men i CBC er mange af de gamle kræfter fra den gang stadig med om bord. De har blot udviklet sig og fulgt med tiden, og på den måde hver især opbygget mere end 25 års erfaring og fremsynethed samt et stærkt netværk af forhandlere landet over, som kan hjælpe og supportere hinanden.

 

Danmarks mest erfarne IT-team?

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 25 år har sikret os en unik position i markedet, men endnu vigtigere sikrer det dig mulighed for at trække på en troværdig, erfaren og fremsynet partner i forbindelse med dine IT-udfordringer: lige fra valg af ny bærbar til installation af større firmanetværk. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT's barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team.

 

Peder Hvejsel

Direktør: Peder Hvejsel

Peder fejrer i år 25 års jubilæum som kædedirektør i CBC, og er et respekteret ansigt i hele IT-Branchen.

Svend-Aage Kjær

Bestyrelsesformand: Svend-Aage Kjær

Svend-Aage var med til at grundlægge CBC-kæden, og har siden starten fungeret som bestyrelsesformand.

CBC team

Vores team: Erfaring i metermål

Med hundredvis af ansatte rundt omkring i landet har vi sammenlagt flere tusinde års erfaring indenfor IT.

Find Din Lokale IT-Partner

Vil du læse mere om CBC og vores historie?

CBC Jubilaeum 2013

 

 

Journalist Thomas Kvist Christiansen skrev i anledning af CBC's 20 års jubilæum i 2013 et uddybende "jubilæumsskrift, der fortæller hele historien om CBC fra 1993 - 2013.

 

Vil du vide mere om vores baggrund og hvem vi er, så læs det her.

 

Læs hele CBC's historie!