NEMT FOR DIG - TILBUD OG INSPIRATION TIL PRIVATE

Nemt For Dig

"Nemt For Dig" er vores nye tilbudsavis til private forbrugere. Navnet afspejler vores holdning til computere og it: at det skal være nemt for dig, både når det kommer til køb og brug af dit nye udstyr. Vi gør it "Nemt For Dig" ved at yde dig god service og vejledning igennem hele købet, og ved at hjælpe dig når det kommer til installation og opsætning af dine indkøb. Vi synes altså du skal se avisen som en slags appetitvækker og derefter tage en uddybende snak med Din Lokale IT-Partner om hvilken løsning der er bedst for dig og dine behov.

"CBC Nemt For Dig" udkommer fem gange om året, og indeholder både spændende produktnyheder, masser af tilbud samt spændende artikler med tips og tricks af relevans for private it-brugere. Konkurrencer og spændende kupontilbud er der også blevet plads til, så der er altid en grund til at tage en "kigger" i vores avis.

Avisen omdeles på udgivelsesdagen til husstande i det meste af landet, men du vil også altid kunne læse nyeste udgave her på vores hjemmeside ved at klikke her.

Bemærk: Tilbuddene i avisen gælder kun i begrænset periode og kun så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer og leveringsfejl.