IT INSPIRATION, NYHEDER OG VIDEN: MAGASINER FRA CBC

Ny viden og inspiration er vigtig for vores fortsatte glæde ved brugen af it. Udviklingen går rasende hurtigt, og det kan være svært at få det hele med. CBC udgiver en række magasiner og tilbudsaviser, både elektroniske og trykte, som samler op på de nyeste udviklinger og giver dig overblik og inspiration. Både til hvordan du får det bedste ud af dit eksisterende udstyr, men også over hvad den nærmeste fremtid byder på af spændende teknologier og udviklinger.

På disse sider giver vi dig et kort overblik over vores udgivelser, og giver dig mulighed for at læse seneste udgave af vores forskellige magasiner.


 

Nemt For Dig >

 

Nemt For Dig er vores nye tilbudsavis til private forbrugere.

Avisen udkommer fem gange om året, og indeholder både spændende nyheder, masser af tilbud samt spændende artikler med tips og tricks af relevans for private it-brugere.

Avisen omdeles på udgivelsesdagen til husstande i det meste af landet, men du vil også altid kunne læse nyeste udgave her på vores hjemmeside ved at klikke her.

Nemt For Dig


CBC_business1

CBC Business >

 

CBC Business er CBC's magasin til erhvervslivet. CBC Business indeholder artikler med tips og tricks til hvordan it kan forbedre din arbejdsdag, og spændende nyheder af særlig relevans for business.

Magasinet indeholder også spændende produktnyheder og tilbud på bærbare, stationære samt it udstyr med særlig relevans for erhvervslivet.

CBC Business er et trykt magasin, som udgives 4 gange om året og omdeles til kontorer rundt omkring i landet. Her på hjemmesiden kan du altid fiinde den nyeste version af magasinet i elektronisk form.