Print

Reparation af computere er en tillidssag

Personlig kontakt og service i forbindelse med reparationer af computere og it-udstyr er en sjældenhed i dag. Stadig flere it-forhandlere sender deres kunders reparationer videre til et stort ansigtsløst værksted, som varetager reparationer og reklamationer efter samlebåndsprincippet - uden kontakt til kunden eller hensynstagen til dennes personlige behov.

Det mener vi ved CBC, at man kan gøre meget bedre og meget mere personligt. Mange af vores forhandlere har derfor deres eget serviceværksted og kvalificerede teknikere tilknyttet deres butikker. Her kan de hjælpe dig med både små eller større reparationer af dit it-udstyr – og samtidig opretholde det gode serviceniveau og personlige kontakt, du har oplevet i forbindelse med købet.

God personlig service er en vigtig del af vores koncept

Fordelen for dig som kunde er, at du oplever samme personlige service og tryghed, som du gjorde ved købet, og at du altid ved præcis hvem dit udstyr er i hænderne på. Vi kan også i langt de fleste tilfælde spare transport imellem butikken og et eksternt værksted, hvilket giver dig en ekstra gevinst i form af hurtigere reparationer og mindre tid uden dit udstyr. Er uheldet ude kan du altså trygt tage dig en snak med din lokale IT-partner omkring løsning af dine problemer, vi vil med glæde hjælpe dig videre.

Går du med tanker om opgradering af dit udstyr, etablering af et hjemmenetværk eller lignende, er du også altid velkommen ved din lokale IT-Partner. Vi ved alt om hvordan individuelle behov udvikler sig med tiden, og forstår os på at skræddersy og vedligeholde en løsning efter netop dine behov.