DIN LOKALE IT-PARTNER: NÆRHED OG SERVICE ER VORES STYRKER

butik

CBC er Danmarks største og ældste kæde af it forhandlere. Vi har over 65 forhandlere fordelt over hele landet, og derfor også en i netop dit nærområde. Netop nærheden er en vigtig del af CBC kædens koncept, da vi ønsker at være tæt på vores kunder og yde god personlig service. Vi ønsker at være din lokale, loyale og foretrukne IT-Partner, og vores butikker er derfor placerede i dit lokalområde – så vi altid er lige indenfor rækkevidde.

En anden vigtig del af vores koncept er den gode og personlige service. Hos vores forhandlere får du altid både kyndig, venlig og personlig vejledning, og bliver ikke bare overladt til dig selv i butikken. Vi ved at faglig ekspertise, god vejledning og service er vigtige faktorer for mange af os, når vi køber it udstyr.

Vi er derfor stolte af at være nogle af de bedste i Danmark på netop disse punkter. Vi har forhandlere, som specialiserer sig i henholdsvis salg til private eller til erhverv, og vi samarbejder med alle førende leverandører af hardware og software. Hvad end du mangler en ny PC eller bærbar til hjemmet, eller en komplet it-installation til kontoret, kan vi altså rådgive og hjælpe dig.

Så kig forbi din nærmeste IT-Partner næste gang du er på udkig efter it udstyr eller tilbehør. Du finder os her.